Cine sunt cei patru membri ai familiei de români care a pierit în accidentul cumplit din Italia 

O familie de români, formată din patru persoane, se numără printre victimele accidentului de autocar produs în apropiere de Veneţia, a revenit cu precizări Ministerul de Externe, după o zi tragică în care autorităţile şi apropiaţii au încercat să identifice victimele! Cei patru conaţionali locuiau în Germania.

Din informațiile transmise de Observator au murit două copile de 8 și 13 ani, Aurora și Georgiana, mama lor de 42 de ani, Mihaela, și tatăl lor de 45, Mircea. Cei patru locuiau în Germania și nu au mai avut nicio șansă la viață.

Ministerul Afacerilor Externe a venit cu explicaţii, după ce iniţial a anunţat că printre victime nu sunt răniţi. Iar ambasada României la Roma a anunţat că va acorda sprijin în vederea repatrierii, dar şi pentru eliberarea certificatelor de deces ale celor patru români morţi. Lucru confirmat şi de premierul României – Marcel Ciolacu, aseară, printr-o postare pe Facebook.

21 de morți în tragedia de lângă Veneția

În total, 21 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia de lângă Veneţia, iar alte 15 au fost rănite. Ba chiar unele dintre ele se află în stare foarte gravă. Printre aceştia sunt ucraineni, spanioli, croaţi, francezi, nemţi şi austrieci. Anchetatorii se străduiesc, acum, să afle cauza pentru care autocarul a cazut de la 15 metri înălţime.

Luigi Brugnaro, primarul Veneției: Există o anchetă judiciară în curs pentru a stabili dinamica accidentului. Sincer, nu am niciun răspuns, aşa că aşteptăm. Ne vor spune ce s-a întâmplat, suntem alături de ei, le susţinem activitate, îi lăsăm să lucreze în ritmul lor, iar la final ne vor spune ce s-a întâmplat, pentru că momentan nu se poate explica. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri