Patru români au murit în cumplitul accident din Italia. MAE a facut anunțul

Patru cetățeni români și-au pierdut viața în accidentul de autobuz din seara zilei de 3 octombrie, din localitatea Mestre de lângă Veneția, a transmis Ministerul Afacerilor de Externe, miercuri seara 4 octombrie. Surse ale Realitatea TV au transmis că printre cei 4 cetățeni români decedați se află și un copil.

Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste au acționat rapid, auto-sesizându-se în urma veștilor alarmante și solicitând autorităților locale informații suplimentare cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a victimelor implicate

O echipă consulară mobilă a fost trimisă la fața locului în regim de urgență, ca parte a efortului de a obține informații în ceea ce privește circumstanțele exacte și consecințele accidentului.

Rezultatul acestor demersuri, efectuate continuu în noaptea de 3 spre 4 octombrie și pe parcursul zilei următoare, a fost trist și cutremurător: patru dintre victimele acestui incident tragic sunt cetățeni români.

MAE subliniază că procedura de identificare a tuturor victimelor s-a efectuat cu dificultate, având în vedere circumstanțele producerii accidentului și gravitatea acestuia.

Vom reveni cu informatii despre identitatea celor 4 romani.

.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri