Crimă odioasă la Londra. Copii gemeni ai unei românce măcelăriți cu un ciocan

Un bărbat de origine indiană, în vțrstă  de 33 de ani, căsătorit cu o româncă cu care avea doi copii gemeni în vârstă de un an de zile,și-a măcelărit  cu un ciocan cei doi copii, frate și soră. Băieșelul a murit în urma loviturilor primite, iar sora lui se zbate în prezent între viață și moarte în spital. Groaznica  crimă s-a petrecut sâmbătă, 18 martie, în cartierul Finsbury Park, din Londra a relatat The Sun.

Vecinii au povestit pentru The Sun că mama, pe nume Cristinela Datcu, alerga disperată pe stradă strigând: „Copiii mei, copiii mei, ajutor!” Tatăl copiilor, Bidhya Sagar Das, este în prezent arestat sub acuzația  pentru omor și tentativă de omor, după o urmărire de 20 de ore a poliției.

Potrivit The Sun, ciocanul cu care au fost loviți micuții a fost descoperit  într-un sac cu nisip din apropierea locuinței cuplului româno-indian. Autorităție britanice  au confirmat faptul că băiețelul a murit la primele ore ale dimineții de duminică, 19 martie, iar fata este în stare critică.

Un român, Mihai Manea, de 29 de ani, a declarat că amicul său a făcut descoperirea după ce mama disperată a alergat în stradă. „Prietenul meu a mers în apartament și a găsit copiii pe podea”, a declarat acesta. Potrivit acestuia, femeia ar fi fost la duș atunci când bărbatul a atacat copiii cu un ciocan.

Bidhya Sagar Das, de 33 de ani, este indian și lucrează ca recepționist de noapte la un hotel din apropierea locuinței unde s-a produs tragedia. El și mama copiilor, Cristina Datcu, s-ar fi cunoscut în timp ce amândoi lucrau la un alt hotel, de pe aceeași stradă.

Vezi mai jos relatări din presa engleză referitoare la această groaznică crimă:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri