Noi detalii despre bebelușii români zdrobiți cu un ciocan de tată la Londra

Detaliile încep să prindă contur  în ancheta care priveşte oribila crimă din noaptea de sâmbătă spre duminică, când, în cartierul londonez Finsbury Park, bebeluşii gemeni în vârstă de un an ai româncei Cristinela Datcu (28 ani) au fost atacați ,cu un ciocan, de către concubinul femeii, indianul Bidhya Sagar Das (33 ani). Unul din bebeluși a murit pe loc și altul se zbate între viață și moarte la spital. 

Ce spun prietenii despre relația româncei cu indianul

Potrivit declarațiilor  unor prieteni de familie, indianul care a lovit cu un ciocan capetele celor doi bebeluși pe care-i avea cu Cristinela Datcu ar fi acţionat pe fondul unei crize de furie provocată de gelozie a transmis marți, 21 martie ziarul Adevărul.

„Era furios pe ea pentru că avea senzaţia că-l înşeală cu un român. Das este un om foarte gelos şi este mai temperamental, ca toţi indienii. O iubea foarte mult şi se temea, probabil, că ar putea să-l părăsească şi să-i ia copiii”, a declarat pentru  adevarul.ro,  prin intermediul internetului Mihai R., unul dintre prietenii de familie ai româncei.

Vă reamintim că cei doi copii, Gabriel şi Maria, sunt înregistraţi în documentele oficiale de naștere ca avându-l ca tată natural pe Bidhya Sagar Das. Teribila crimă s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 martie 2017, când indianul şi-a lovit cu bestialitatea copiii, cu un ciocan metalic, în timp ce mama acestora era la duş. După comiterea grozăviei Bidhya Sagar Das a fugit, fiind prins de Poliţie duminică seara şi arestat.

După ce a descoperit trupurile mutilate ale copiilor, Cristinela a sunat la Poliţie, după care, într-o cumplită stare de frică și tulburare psihică, a ieşit pe stradă, ţipând după ajutor. Medicii sosiţi la faţa locului au găsit copiii în viaţă, însă la scurt timp Gabriel a murit, iar Maria se zbate între viaţă şi moarte în continuare, având traumatisme craniene şi toracice.

Potrivit apropiaţilor celor doi, între indian şi româncă exista o frumoasă poveste de dragoste, însă se pare că indianul, care era mult timp plecat, inclusiv noaptea (lucra la un hotel londonez), bănuia că este înşelat. Niciunul dintre martori nu confirmă însă această ipoteză, argumentând că, de fapt, Cristinela era o femeie loială partenerului ei de viaţă.

În cursul zilei de luni, Bidhya Sagar Das a fost dus pentru un prim consult psihiatric (care va dura câteva zile în total, până la emiterea unor concluzii), pentru a se stabili dacă suferă de vreo boală psihică, dar şi resorturile psihologice care l-au împins la crimă.

Există informaţii că indianul ar putea pleda nevinovat în faţa anchetatorilor şi judecătorilor, pe motivul pierderii temporare a discernământului, pe fond emoţional.

Ziariștii au fost la casa româncei din România

În orăşelul Bereşti din judeţul Galaţi, localitatea de baștină  a fetei, oamenii nu ştiu prea multe despre ea, dat fiind că este plecată de mulţi ani din ţară, iar ea ajungea pe acasă el mult odată pe an, dacă nu şi mai rar. De altfel, ea nu l-a adus niciodată pe indian la casa părintească, după câte spun vecinii.

„Este plecată de mulţi ani, de foarte tânără. Oamenii nu prea o mai ştiu, căci a venit rar de tot în ţară”, a declarat pentru Adevarul Octavian Dică, primarul localităţii Bereşti.

În casa familiei Datcu, din Bereşti, nu mai este nimeni în prezent. Tatăl Cristinelei este decedat de câţiva ani, iar mama acesteia este deja la Londra, aşa că pe locuinţă este pus lacătul.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de publicația mai sus menționată, deocamdată provizorii, există şi ceva probleme în ceea ce priveşte funeraliile bebelușului decedat. El ar putea fi înmormântat în Marea Britanie, asta dacă nu cumva familia tatălui natural nu va cere să fie incinerat, după obiceiul hindus.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri