Cum arată interiorul casei lui Clotilde Armand

Șarmanta Clotilde Armand, franţuzoiaca cu “vino-ncoa” de pe scena politică românească, a fost, cu siguranță,marea surpriză a alegerilor locale din 2016.

Candidata din partea partidului lui Nicuşor Dan, Uniunea Salvați Bucureștiul, la sectorul 1 al Capitalei, Clotilde a fost la un pas de a câştiga alegerile în fața PSD  chiar în cea mai bogată și exclusivistă zonă a Capitalei. Clotilde a alergat prin tot sectorul, s-a prezentat inclusiv la Antena 3 pentru a își face campanie și a reușit să-și creeze o imagine excelentă. Chiar și Mihai Gâdea i-a făcut campanie și i-a spus pe  platourile emisiunii Sinteza Zilei cât de mult o apreciză.
Clotilde Armand are 43 de ani, este căsătorită cu un matematician român şi locuieşte în România de 20 de ani. Este mama a patru copii şi director al unei companii mari, având un salariu de peste 5.000 de euro pe lună.

“Sunt o persoana bogata, pentru ca mereu am câștigat bine. Nu sunt o persoana care are nevoie de un mare lux si atunci mereu am economisit. Nu am un trai de viata extraordinar”, a declarat populara franțuzoaica în timpul campaniei electorale.

Jurnaliștii de la one.ro au pus mâna pe câteva poze din casa lui Clotilde și au făcut publice aceste imagini. Vezi mai jos imagini cu soțul și casa franțuzoaicei .

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri