O româncă declarată cea mai bună handbalistă din lume. Respect Cristina Neagu

Veste extrordinară astăzi pentru sportul românesc în general și pentru Cristina Neagu în particular. Federația Internaționala de Handbal (IHF) a anunțat astazi numele celei mai valoroase  jucatoare din lume în anul 2015. Sportiva din România, Cristina Neagu, a câstigat acest titlu pentru a doua oara în cariera, dupa cea din 2010.

În 2015, Cristina Neagu a cucerit trofeul Ligii Campionilor cu echipa sa de club Buducnost Podgorica si s-a calificat la Campionatul Mondial din 2015 cu echipa naționala a României, acolo unde a câstigat medalia de bronz.

“Sunt mândru de performanța Cristinei și sunt convins ca o națiune întreaga va fi alaturi de ea și de coechipierele ei în luna august, la Jocurile Olimpice de la Rio, unde echipa naționala de handbal feminin va reprezenta sporturile de echipa din România”, a declarat, conform  Mediafax, Alexandru Dedu, președintele F.R.H.

Celelalte jucătoare nominalizate la titlul de jucătoarea lumii anului 2015  au fost:

Heidi Loke, Norvegia

Nora Mork, Norvegia

Cornelia Nycke Groot, Olanda

Karolina Kudlacz-Gloc, Polonia

Să o felicităm pe extraordinara Cristina Neagu care a adus, prin acest titlu, un plus de vizibilitate României și sportului românesc. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri