Cum și-a salvat o îngrijitoare din Italia bătrânul din incendiul care era să-l ucidă

În seara târzie de vineri, 9 februarie, în localitatea Roccascalegna din regiunea Abruzzo, un bărbat în vârstă de 80 de ani a trăit momente de groază atunci când dormitorul său a fost cuprins de flăcări. Norocul i-a surâs, însă, deoarece a fost salvat de către badanta care locuia la domiciliul său, situat pe Via Della Libertà tranzmite publicatia Zona Locale.

Incendiul a izbucnit puțin înainte de miezul nopții și se pare că a fost cauzat de o țigară aprinsă. Bătrânul, în timp ce se afla în pat, a aprins o țigară, iar din neatenție, cearșafurile au luat foc, iar flăcările s-au răspândit rapid.

Situația ar fi putut lua o turnură dramatică dacă nu ar fi fost intervenția promptă a badantei care locuia în casă. După ce a realizat pericolul, femeia a alergat și l-a salvat pe bătrân, reușind să-l coboare în siguranță la parterul casei și să alerteze serviciile de urgență.

Echipele de pompieri de la Casoli au sosit rapid la fața locului și au gestionat situația eficient, fără a raporta daune semnificative asupra persoanelor implicate sau a structurii locuinței.

Primarul Domenico Giangiordano a exprimat un sentiment de ușurare în urma evenimentului, comentând: „Per fortuna non è successo nulla di grave” („Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav”).

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri