Un zidar italian și-a ucis soția și doi copii de 5 și 16 ani: „Aveau pe diavolul în ei”

Giovanni Barreca, un zidar italian în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în Altavilla Milicia, lângă Palermo, a șocat comunitatea locală prin acțiunea violentă și de neimaginat în care și-a ucis soția și doi dintre copiii săi, Kevin (16 ani) și Emanuel (5 ani), potrivit relatărilor La Repubblica.

Tragedia s-a desfășurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 11 februarie, în casa familiei Barreca. Motivat de convingerea că familia sa era posedată de demoni și că este dator să-i “elibereze”, Giovanni și-a strangulat cei doi copii. Soția sa, Antonella Salamone, este considerată ucisă, dar corpul ei nu a fost încă găsit.

Cadavrele celor doi copii au fost descoperite în interiorul locuinței, alături de instrumentul folosit în acest act șocant. Lângă fiul cel mai mare, a fost găsit și un lanț, folosit probabil pentru a-l ucide și mutila, conform unor zvonuri.

Singura supraviețuitoare a tragediei este fiica în vârstă de 17 ani, care a fost cruțată de tatăl său din motive încă neclare și a fost găsită în stare de șoc de către personalul medical de urgență de la 118. Acum, autoritățile încearcă să determine dacă fata era într-adevăr în șoc sau dacă a fost sedată de către tatăl ei înainte de comiterea masacrului.

Giovanni Barreca a sunat la carabinieri în jurul orei 3 dimineața, recunoscând fapta și declarând că a acționat sub impulsul unei misiuni divine de a eradica prezența demonică din familia sa. A fost localizat și reținut în Casteldaccia, aproape de locul faptei, și dus la sediul poliției pentru interogatoriu.

În timpul primei faze a investigației, Barreca a recunoscut uciderea soției, dar corpul acesteia nu a fost găsit în locuință. În căutarea cadavrului Antonellei Salamone, au fost implicați carabinierii, experții de la RIS din Messina și un medic legist. Se bănuiește că Barreca nu ar fi acționat singur, existând suspiciuni că ar fi primit ajutor de la două persoane pentru a ascunde trupul neînsuflețit al soției sale.

Giovanni Barreca era cunoscut în comunitate ca un fanatic religios, obsedat de ideea luptei împotriva diavolului, pe care susținea că îl vedea peste tot. Această convingere extremă era exprimată și pe profilurile sale de social media, care erau inactive sau private de cel puțin cinci ani, la fel ca și cele ale soției sale. Procurorii din Termini Imerese continuă ancheta, încercând să afle locația exactă a corpului soției sale, în timp ce fiica supraviețuitoare este considerată un martor cheie în reconstituirea tragicelor evenimente și a fost plasată într-un loc sigur.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri