Român împușcat în Austria în timpul unui jaf. S-a prăbușit într-o grădină

Trei hoți mascați au pătruns prin efracție într-o vilă din Korneuburg, landul Austria Inferioară, 10 kilometri nord-vest de capitala Viena, miercuri, 7 februarie, în jurul orei 1.00. Potrivit publicației austriace Heute, unul dintre tâlhari, un român, a fost surprins și împușcat de proprietar.

Cuplul dormea ​​la etajul superior, când a fost trezit de zgomot și de lătratul câinelui. Femeia, 50 de ani a coborât și i-a înfruntat pe intruși. Unul dintre tâlhari a atacat-o și a lovit-o cu brutalitate cu un obiect metalic.

Soțul ei, un pensionar de 71 de ani, a coborât și el în grabă. Își luase pistolul pe care îl deținea în mod legal. A tras de trei ori în direcția unuia dintre hoți. Bărbatul, un român, a fost atins și s-a prăbușit în grădină, unde a fost găsit de polițiștii alertați în urma incidentului. El a fost dus la spital de echipa de salvare și operat. Este în afara oricărui pericol.

Ceilalți doi criminali au reușit să scape și sunt căutați de poliția austriacă. O urmărire inițială cu elicopterul și câini de serviciu a eșuat. Ancheta a fost preluată de Biroul de Stat al Poliției Criminale din Austria Inferioară. În cadrul anchetei, se examinează și dacă pensionarul de 71 de ani a tras în legitimă apărare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri