Dezvăluiri explozive despre averea lui Nicușor Dan

Postul de televiziune Antena 3 a făcut astăzi câteva dezvăluiri de-a dreptul explozive despre averea liderului Uniunii Salvați România, Nicușor Dan. Conform postului mai sus citat, declaraţia de avere a liderului USR Nicuşor Dan ridică multe semne de întrebare. Acesta a declarat în numeroase rânduri că locuiește într-o garsonieră închiriată în zona Piața Gorjului, alături de partenera sa de viață și copilul lor.

Cu toate acestea, actualul deputat a cumpărat în anul 2007, în perioadă de boom imobilar, 7.460 mp teren intravilan în Predeal. Acesta a fost achitat parțial cu un credit obținut de la Garanti Bank de 72.791 euro, restul de bani, în jur de un milion de euro fiind plătiți din economiile lui Nicușor Dan, relatează Antena 3.

În acea perioadă, băncile acordau în general credite ipotecare pentru terenuri condiționând acordarea lui de construcția pe teren a unui imobil în următorii cinci ani. Nicușor Dan a obținut acest credit, dar nu a construit nimic pe acel teren. Nu este clar nici ce sumă a fost plătită de liderul USR pentru teren.

Totodată, în declarația lui de avere este stipulat că ar fi primit o donație de 10.000 de la firma Panotaj Expert SRL pentru studii sociologice. Firma are 0 angajați și un profit de 6.130 în 2015, adică mai puțin decât a donat pentru Nicușor Dan.

Într-o intervenție telefonică făcută astăzi la postul de televiziune mai sus citat, Nicușor Dan a afirmat că toate actele sunt în regulă și că va pune la dispoziția presei documente doveditoare în acest sens.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri