VIDEO: Un șofer român a reușit să devină vedetă în UK. Din păcate nu în sensul bun…

Un șofer român de tir  a ajuns vedetă în presa britanică după ce cotidianul The Sun  publicat și a comentat un filmuleț când manevra două telefoane mobile și mânca ce avea la îndemână, în timp ce conducea tirul de 18 tone cu aproximativ 90 de km/h.

Florin Chireață, a relatat The Sun, a fost filmat de ajutorul său în timp ce stătea de vorbă pe Skype cu mama sa și cu altă persoană, de pe două telefoane. Apelul ar fi durat 30 de minute, potrivit tabloidului care îl citează pe cel care l-a filmat pe român.

Așa cum rezultă și din filmulețul postat de The Sun, șoferul român  își ia ochii de la drum de mai multe ori, în timp ce scrie mesaje pe Skype. În același timp, mânca sandvișuri și ciocolată.

Chireață era atât de absorbit în ceea ce făcea încât nu și-a dat seama că ce de lângă el îl filma.

Ajutorul lui Chireață, care a dorit să își păstreze anonimatul, a declarat că l-a filmat din cauză că era de-a dreptul îngrozit  de ceea ce i se putea întâmpla dacă șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

„Imediat după ce am pornit, și-a scos telefoanele mobile și a început să tasteze și să sune. L-am rugat de mai multe ori să se oprească, dar el s-a uitat la mine și a ridicat din umeri, ca și când nu mă putea înțelege, cu toate că l-am auzit vorbind foarte bine engleza puțin mai devreme”, a declarat cel care a făcut filmarea.

Acesta a mai spus că șoseaua era umedă și că a fost atât de speriat încât a vrut să îi spună românului să oprească vehiculul pentru a coborî.

După revenirea la depozit, ajutorul a raportat ce s-a petrecut unui supervizor al firmei. Cu toate acestea, superiorul nu a părut prea impresionat nici măcar în fața dovezilor. I-a spus tânărului că l-a suspendat pe șofer, însă peste câteva zile l-a văzut că semnează pentru a intra în tură.

The Sun scrie că a vrut să îl contacteze pe Chireață, dar familia acestuia a spus că este plecat în vacanță, în România. Soția acestuia a declarat, în schimb, că bărbatul a fost șofer în Europa timp de cinci ani și nu a avut niciodată un accident.

Vezi mai jos știrea din tabloidul britanic:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri