Dezvăluiri explozive: Un deputat PNL, membru al comisiei SRI laudă ordonanțele PSD

O dezvăluire de-a dreptul explozivă a fost făcută astăzi de un parlamentar al Uniunii Salvați România, Este vorba de Vlad Emanuel Duruș care susține că a fost prezent din întâmplare la o discuție, într-unul din lifturile Parlamentului, discuție care a avut loc între Cezar Preda, deputat PNL și Ministrul Justiției Iordache. Ceea ce susține parlamentarul USR este de-a dreptul interesant.

Vlad Duruș susține că s-a nimerit în respectivul lift și că ceea ce i-au auzit urechile nu sună deloc la fel ca poziția publică a Partidului Național Liberal. Trebuie menționat că mărturia deputatului de la Uniunea Salvați România nu este însoțită de probe și nu ne rămâne decât să-l credem pe cuvânt.

Vezi mai jos postarea acestuia de pe facebook:

„Pentru a intelege mai bine cine face (si cine nu) opozitie in Parlament, sau macar cine incearca, astazi am urcat in lift insotit de dl ministru Iordache si dl PNL-ist Cezar Preda (probabil nu stiau ca sunt deputat USR). Domnul coleg din opozitie nu a incetat sa laude ordonantele date de dl Iordache, laudandu-i si taria de a merge mai departe in adoptarea lor. Mai apoi, in plen, un alt “coleg” de opozitie, dl deputat Bichinet de la PMP a luat cuvantul si a cerut sa nu mai primeasca indemnizatii de cazare cei care au protestat peste noapte in Parlament (deputatii USR), iar apoi, cu o fina ironie, ne-a recomandat sa ne cumparam niste deodorant…. Acestia sunt colegii de opozitie… Poate acum intelege lumea si mai bine de ce a aparut USR, cine este USR si de ce este nevoie de USR”, scrie pe Facebook deputatul USR Vlad Emanuel Duruș.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri