Dezvăluiri incredibile de la ședința PSD: Femeile ministru au plâns, speriate de amenințări

Prezent în această seară la o emisiune a postului de televiziune Antena 3 Secretarul General al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu a lansat un atac deschis la fostul partener din USL, Mihai Voicu și a făcut câteva dezvăluiri uluitoare din cadrul ședinței a Comitetului Executiv al PSD.

Ștefănescu l-a acuzat pe Voicu, lider al PNL că vorbește de abuzuri ale social democraților dar că el și liberalii nu au avut nici o poziție față de abuzurile uluitoare ale unor jurnaliști care au publicat pe internet adresa de acasă a lui Liviu Dragnea și care au publicat numerele de telefon ale miniștrilor din Guvernul Grindeanu.

Codrin Ștefănescu a susținut că anumite femei ministru din Guvern au izbucnit în lacrimi în cadrul ședinței și au dezvăluit că au primit amenințări de-a dreptul îngrozitoare prin intermediul telefonului, după ce numerele lor au fost făcute publice. Astfel liderul PSD a spus că după ce le-a văzut pe acele doamne plângând nu poate fi în nici un caz calm și îi acuză pe cei din PNL, cei care au stat umăr la umăr cu PSD în cadrul USL, că nu iau nici un fel de atitudine cu privire la aceste lucruri teribile.

Mihai Voicu a replicat că nu parlamentarii sau membrii Partidului Național Liberal au îndemnat la violență.

Vă reamintim că pe internet au fost publicate numerele de telefon ale miniștrilor PSD precum și adresa de acasă a lui Liviu Dragnea care a avut următorul mesaj: “E complet lipsit de etica profesională ceea ce voi face acum, dar vă spun că domnul Liviu Dragnea locuieşte lângă Piaţa Domenii, pe strada Alexandru Constantinescu 11-13, într-un bloc cu o clinică dentară la parter. Să nu vă vină idei ?)Update: Pentru a incuraja pacea, am scris „domnul” si precizez ca de la Thoreau la Gandhi nesupunerea civică a presupus protestul paşnic”, a scris pe facebook jurnalistul Mircea Marian de la România Liberă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri