Dreptate pentru Roxana, românca de 34 de ani ucisă și aruncată pe un câmp în Italia

Asasinii Roxanei Alina Ripa, tânăra românca de 34 de ani găsită aruncată fără suflare pe un câmp de lângă localiatea SalernoItalia, au fost până la urmă identificați de poliția italian. Românca, care era din Galaţi, și avea un băiețel pe care îl lăsase la rudele sale, a fost găsită moartă în ultima zi a anului 2015. Anchetatorii din Peninsulă au avut nevoie nu mai puțin de  trei luni de zile  pentru a stabili identitatea femeii,după zeci de ore de audieri ale celor  bănuiți că ar face parte din anturajul tinerei.

Și în sfârșit, la mai bine de un an, după ce au analizat mai multe piste şi au verificat mai mulţi suspecţi, autorităţile italiene au stabilit cine cei doi criminali cu sânge rece doi care i-au luat viața tinerei românce. Este vorba de doi cetăţeni albanezi, Marku Kristian de 24 de ani şi Kadiu Ilir în vârstă de 36 de ani. Dacă primul a fost deja prins şi se află în închisoarea Fuori din Salerno, cel de-al doilea este dat în urmărire de autorităţile din Peninsulă pentru a fi adus în faţa judecătorilor pentru faptele sale, realatează Salerno Notizie.

Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi exploatat mai multe fete pe care le-au obligat să se prostitueze. În plus, tot ei aveau anumite locuri frecventate de prostituate pe care le vindeau celor ce doreau să practice cea mai veche meserie din lume. De asemenea, anchetatorii au stabilit că un hotel din Pontecagnano Faiano era folosit ca loc de întâlnire a prostituatelor cu clienţii, drept pentru care judecătorul a dispus sechestrul acestei unităţi de cazare.

Din declaraţiile criminalului, procurorii au stabilit că Roxana Alina Ripa ar fi vrut să iasă din “branşă”, însă când i-a adus acest lucru la cunoştinţă lui Kadiu Ilir, între cei doi s-a iscat o ceartă în urma căreia albanezul a decis să o omoare. Împreună cu complicele său, aflat acum după gratii, acesta a dus-o pe fată pe câmpia din apropiere de Salerno şi după ce a ucis-o, i-a dat jos pantalonii pentru a lăsa impresia că femeia a fost victima unui client nemulţumit.

Vezi relatarea video a cazului.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri