Dezvaluiri incredibile! Principesa Margareta a înregistrat mesajul de deces al Regelui Mihai la TVR

Scandalul din jurul casei regale tinde să capete proporții majore după ultimele dezvăluiri făcute de jurnalistul Andrei Bădin și alți susținători ai casei regale care suțin că regele Mihai nu mai este la conducerea acesteia.

“Ce se vede acum public este rezultatul disensiunilor din Casa Regală începute cândva prin 1992 atunci când Principesa Margareta a intrat în dispută cu Corneliu Coposu, liderul PNȚCD, unul din marii susținători ai monarhiei. Principesa dorea o colaborare, coabitare, cu regimul Iliescu, Corneliu Coposu se opunea. De atunci au avut loc contacte discrete între Principesă și trimiși de la București, iar intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda și mai apoi negocierile din Elveția cu regimul Iliescu au alungat mulți din monarhiștii vechi. Între timp Radu Duda și-a consolidat Puterea în Casa Regală și practic acum el e cel care o conduce, Regele nu mai are absolut nici o putere”, a susținut Bădin pentru flux24.ro.

Mai mult, Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, mai precizează Andrei Bădin.

De asemenea, acum câteva zile, jurnaliștii monarhiști Roxana Iordache și Marius Ghilezan au scris pe Facebook că, în acest moment, Regele Mihai ar fi prizonierul unor structuri sugerând că acestea ar aparține serviciilor de informații, iar de acest lucru nu ar fi străin Principele Radu, soţul Principesei Margareta.

Scandalul a fost amplificat de avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad, care i-a amenințat pe cei doi jurnaliști cu procese.

Andrei Bădin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regală, a precizat că scandalul la care s-a ajuns acum public își are originea în anii 1992-1994 și a culminat cu intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda.

locuri de munca strainatate

Related Articles

3 COMMENTS

 1. Jurnaliștilor, care numai monarhiști nu sunt, Roxana Iordache, Marius Ghilezan, Marinela Rotaru – și susținătorilor domniilor lor!

  Doamna Marinela Rotaru, Roxana Iordache și domnule Marius Ghilezan vă place ce ați pornit?
  Ați șters cu buretele toată munca, atât a dumneavoastră cât și a noastră!!!! Felicitări!!!
  Ați fost primiți de Regele Mihai I al României și Familia Regală în casă!!! Ați primit onoruri etc.!!!
  Dumneavoastră îî răsplătiți aruncând cu noroi, denigrând, jignind, punând la înoială etc.??? Cu ce drept???!!!!
  Cu ce drept încercați să faceți aceste lucruri? Să nu mai vorbim de faptul că lăsați pe cei care nu doresc Monarhie Constituțională să denigreze etc. și ei!!!
  Cu ce drept încercați să faceți Casa Regală a României să nu mai aibă încredere în popor? Prin atitutinea dumneavoastră doriți să îndepărtați atât poporul de Casa Regală a României dar și invers! De ce? Pentru ca dumneavoastră nu vă mai convine? Pentru că dumneavoastră nu vă pasă de noi și nici de Casa Regala a României?
  Aveți niște vârste și mă așteptam, de la niște monarhiști la decență, bun simț etc. se pare că m-am înșelat – nu sunteți și nici nu cred că ați fost vreodată monarhiști adevărați – după cum vă comportați!!!
  Al cui joc îl faceți? Pentru cine și pentru ce luptați? Pentru Casa Regală a Romaniei și pentru binele acestui popor într-o Monarhie Constituțională, în niciun caz!!!
  Ce aveți de câștigat din aceste dezbinări?
  În penultima zi a acestui an vă rog să vă faceți o introspecție și să vă opriți!!!!
  La mulți ani!
  Anul 2016 să fie anul în care Regele Mihai I al României se va afla pe tronul său de drept!!!!
  Trăiască Regele în Pace și Onor!!!

  • Amin! Sper ca Regele nostru sa fie pe tron si toti mincinosii si coministii sa primeasca ce merita! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 2. Romanul are o vorba inteleapta :”Mai multe piei de miel, decat de oaie batrana”, iar alta vorba si mai inteleapta avertizeaza”Nu sapa groapa altuia, ca vei cadea in ea”

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri