Doctoriță româncă acuzată că a făcut experimente pe proprii copii minori cu morfină

Şefa Centrului Medical din cadrul IPJ Suceava este suspectată că le-ar fi administrat fiilor săi, de 11 şi 15 ani, morfină, medicament folosit de bolnavi în faze terminale. Copiii au ajuns zilele trecute la spital a transmis astăzi portalul postului național de Televiziune, stiriletvr.ro.

Copiii au ajuns zilele trecute la spital, testele de urină dovedind că în sângele lor au ajuns cantități însemnate de benzodiazepină (substanța activă de la Diazepam) și morfină, potrivit presei locale.

Femeia este bănuită că începând încă din luna septembrie a anului trecut a început să le administreze celor doi fii ai săi, în vârstă de 11 și 15 ani, tot felul de calmante puternice pentru a le mai potoli pornirile adolescentine.

La școa­lă, comportamentul celor doi băieți era unul total schimbat față de anul școlar precedent, fapt ce a stârnit nedumerirea cadrelor didactice.

Copiii s-au izolat de restul colegilor și nu mai comunicau nici cu profesorii, fiind afectate și rezultatele lor la învă­țătură.

Reprezentanții şcolii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava.

Minorii au fost monitorizați timp de câteva luni de zile, iar la sfârșitul lunii februarie 2017 s-a ajuns la concluzia că există posibilitatea ca însăși mama lor să le administreze calmantele.

Cei doi frați au ajuns la Spitalul Județean Suceava, unde medicii i-au supus la o serie de investigații de specialitate. Din testele de urină, a reieșit că băia­­tului de 11 ani i s-a administrat benzodiazepină, iar fratele său mai mare primise în ultimele 48 de ore morfină.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri