Doi români de 42 și 56 de ani au murit în aceeași zi cu mama lor, în aceeași casă

tragedie incredibilă s-a petrecut în cartierul brăilean Chercea, la începutul acestui an, acolo unde în aceeași zi au murit atât o bătrână cât și fata și băiatul acesteia din cauza unei centrale pe gaze.

Cei doi, frați și soră, au constatat în cursul zilei de vineri, 6 ianuarie, că mama lor a decedat în casa în care aceasta locuia a relatat ziarul Adevărul. Deoarece femeia avea o vârstă înaintată, copii ei nu au pus la îndoială cauza morții și au demarat procedurile de înmormântare. Au contactat o firmă care se ocupă de servicii funerare și au depus trupul neînsuflețit la o capelă de lângă cimitirul unde bătrâna urma să fie îngropată. După care au alergat toată ziua pentru a face rost de actele necesare înhumării mamei lor.

După ce au terminat cu alergătura birocratică și au participat la priveghiul mamei lor cei doi s-au dus la locuința bătrânei pentru a se odihni câteva ore. Din păcate pentru ei și-au găsit acolo odihna veșnică, se pare că din aceeași cauză ca și mama lor. Sâmbătă dimineața, rudele observând că cei doi nu apar au încercat în mod repetat să-i contacteze telefonic după care au mers la casa în care aceștia înnoptaseră. Unchiul lor, cel care i-a descoperit morți a relatat un tablou de coșmar. În timp ce bărbatul zăcea mort pe un fotoliu, sora lui căzuse lângă aragaz fără suflare.

Din primele informații a rezultat că cei doi au murit intoxicați de gazele emanate de centrala termică a locuinței și din momentul în care au pornit-o nu au avut nici o șansă de scăpare. Partea cea mai ciudată este că vecinii susțin că joi, 5 ianuarie, reprezentanții unei firme specializate făcuseră revizia centralei termice dar nu se știe dacă cumva îi recomandaseră mamei celor doi să nu o mai pornească.

Trupurile neînsuflețite au trecut, înainte de a fi înmormântate creștinește, pe la Medicina Legală acolo unde medicii au stabilit cu exactitate cauza morții. Între timp și poliția din Brăila a deschis un dosar de cercetare penală pentru a afla care au fost cauzele tragediei și cine se face vinovat de ceea ce s-a întâmplat.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri