Moarte groaznică pentru un român în Marea Britanie. Și-a tăiat gâtul cu drujba la muncă

O știre groaznică vine din Marea Britanie acolo unde Daily Mail a prezentat astăzi cazul unui român care a murit în condiții de-a dreptul teribile.

Un român de 31 de ani care era angajat la o firmă ce activează în domeniul toaletării arborilor din capitala Regatului Unit, Londra, a murit după ce drujba pe care o folosea i-a scăpat de sub control și i-a tăiat gâtul. . românul era tatăl unui  un copil de un an și jumătate, iar peste o săptămână urma să împlinească 32 de ani.

Grigore Bulbuc se afla în timpul orelor de program în zona Berdmondsey, pentru firma Aralia Tree Services, relatează  Daily Mail, și faptul că ceva nu este în regulă a fost semnalat de trecătorii care  l-au văzut atârnând la câțiva metri înălțime. Oamenii au sunat la numărul de urgență când au văzut trupul agățat în frânghia de siguranță.

Prima dată s-a  crezut la început că muncitorul român  a fost electrocutat și a leșinat.tocmai de aceea, până să ajungă ambulanța la locul accidentului, colegii românului au sprijinit o scară de copac și l-au dat jos. Tânărul  a fost transportat într-o grădină, unde s-a constatat că avea gâtul tăiat de drujba cu care lucra.

Fratele lui, Ioan Bulbuc, de 27 de ani, care lucrează în același domeniu, a spus printre lacrimi că trăia împreună cu Grigore în aceeași casă, în Beckenham. Potrivit acestuia, românul venise în Londra din 2001-2002 și avea o experiență în această  meserie de zece ani.

Ioan Bulbuc a mai declarat pentru presa britanică că șeful fratelui său i-a spus că ferăstrăul cu lanț a prins ceva, a sărit în spate și l-a lovit pe muncitor în gât.

Un purtător de cuvânt la Poliției Metropolitane a declarat că accidentul a fost raportat la ora 11.11, miercuri, 15 februarie. Medicii de pe ambulanță au constatat că bărbatul avea o rană la gât și din păcate  l-au declarat mort la fața locului.

 Vezi mai jos știrea din presa engleză: 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri