O preoteasă, mamă a trei copii și profesoară s-a culcat cu elevul ei de clasa a XI-a. Băiatul s-a sinucis ea a fost arestată

O femeie în vârstă de 40 ani, profesoară de limba şi literatura română, a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Femeia va fi prezentată, miercuri, judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Anchetatorii au stabilit că femeia a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, care îi era elev, în clasa a XI-a, în perioada decembrie 2015 – iunie 2016. Pe 17 noiembrie 2016, băiatul a dispărut de acasă. În aceeaşi zi a fost semnalat un caz de suicid de pe podul care traversează râul Bistriţa în Piatra Neamţ. După o lună de zile, cadavrul tânărului a fost găsit la barajul de la Reconstrucţia. Anchetatorii au stabilit că adolescentul, elev la Seminarul Teologic, s-a sinucis.

Profesoara care ar fi avut relaţii intime cu elevul a fost audiată de procurori şi, în urma probelor strânse, inclusiv de la martori, a fost reţinută, marţi, pentru act sexual cu un minor și a primit mandat de arestare de 30 de zile.

Anchetatorii au suspectat încă de la început că motivele care l-au determinat pe Marius Săndulache să se arunce în Bistrița nu puteau fi decât de natură sentimentală, fiindcă pe toate celelalte planuri ale vieții îi mergea cât de poate de bine. În plus, relația dintre el și profesoara sa de română era de notorietate în școală, sigur în rândul elevilor și, probabil, și în rândul profesorilor.

Un alt motiv este şi sarcina apărută și faptul că profesoara este căsătorită cu un preot  și mai are trei copii acasă. Acestea au fost o piatră de încercare pentru tânărul seminarist și pare-se că a cedat. De altfel, în ziua în care avea să se arunce în râu, Marius a purtat mai multe discuții telefonice cu Crinela Marc, ultimul apel înainte de a se sinucide fiind tot cu ea a relatat Mesagerul de Neamț. 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri