Drama unei românce din Italia: I-a spart telefonul în cap, apoi a început să o pălmuiască şi să o ia la şuturi în burtă

Drama unei românce care trăiește în Italia a fost făcută publică astăzi de publicația Gazeta Românească. A fost bătută cu sălbăticie de soțul său deoarece acesta a considerat că o melodie din telefonul tinerei soții era descărcată pentru a savura momentele intime cu amantul său. Iată ce au aflat carabinierii de la sărmana femeie:

Trebuia să suporte loviturile soţului în tăcere, şi fără a-l privi, altfel ar fi încasat mai mult «fiindcă femeia trebuie să pătimească în tăcere, este rolul ei». Aceasta este una dintre frazele şocante auzite de carabinierii din Busto Arsizio, provincia Varese, de la o tânără femeie română care în sfârşit a avut curajul să-şi denunţe soţul violent şi să facă, astfel, să fie arestat.

Recent, carabinierii din Piazza XXV Aprile au pus capăt infernului ei privat şi a celor doi fii minori, de 2 şi 1 an. Polițiștiil-au arestat pentru rele tratamente în familie, vătămare corporală gravă şi sechestrare de persoană, pe soţul femeii, şi acesta român, de 25 de ani, muncitor, fără antecedente penale.

Bărbatul, complet beat, a torturat-o din punct de vedere psihologic şi fizic până noaptea târziu din cauza geloziei sale.

Totul a început de la această obsesie amplificată de beţie şi de o melodie găsită în telefonul ei care – după părerea lui – ar fi fost descărcată de presupusul amant pentru momentele lor intime.

Mai întâi i-a spart telefonul în cap, apoi a început să o pălmuiască şi să o ia la şuturi în burtă şi spate. Violenţele au continuat ore în şir, împiedicând-o şi să meargă să-şi îngrijească cei doi copii în camera lor. A trebuit să aştepte până dimineaţă la 10.30 pentru a se putea elibera de el, când a profitat de un moment de adormire a soţului pentru a putea fugi din acea casă cu ambii copii şi a cere ajutor, contactând numărul unic de urgenţă 112.

Polițiștii au însoţit-o imediat la Secţia de Urgenţă de la spitalul din Busto Arsizio unde i-au fost diagnosticate fracturi la două coaste şi numeroase contuzii la faţă. A primit 30 de zile de îngrijiri medicale şi ulterior a fost condusă, împreună cu copiii, într-un centru de găzduire protejat.

În momentul în care a dat declarația referitoare la brutalitatea cu care a fost tratată femeia a povestit şi alte episoade de violenţă petrecute în cei trei ani de viaţă cu soţul violent. Tânărul de 25 de ani a fost arestat şi, la încheierea formalităţilor, a fost însoţit la penitenciarul din Busto Arsizio la dispoziţia autorităţilor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri