Haideți să salvăm viața unei tinere românce de 33 de ani, Elena Daniela Chirnoagă

Elena Daniela Chirnoagă e o tânără de 33 de ani care luptă să trăiască. Întotdeauna i-a plăcut viața chiar dacă, din păcate, viața n-a fost întotdeauna corectă cu ea. Anul trecut a aflat că suferă de o maladie care apare la o persoană din 40.000, neurofibromatoză tip 2 – caz spontan (tumori cerebrale şi spinale). A fost operată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, însă, din cauza mărimii uneia dintre tumori, medicul i-a secționat nervul auditiv, așa că acum, după cum singură mărturisește, aude și înțelege 5 cuvinte din 10 și e din ce în ce mai rău. În plus, i-a fost atins și nervul facial astfel că a rămas cu o pareză la nivelul feței.

 În aceste condiții a început să caute o clinică unde să poată fi rezolvate, măcar parțial, gravele probleme cu care se confruntă. Așa a ajuns în Italia, la Padova, unde medicii, după ce au studiat cazul au fost de acord să o opereze pentru a îndepărta tumorile existente, iar apoi pentru a-i implanta dispozitive cu ajutorul cărora să poată auzi din nou. Operația, însă, depășește financiar posibilitățile tinerei, doar proteza auditivă costând 25.000 de euro, fapt ce face ca întreaga intervenție să se ridice la suma de 40.000 de euro. Nu sunt bani chiar așa de mulți, însă fata trebuie ajutată, astfel că a apelat la oricine o poate sprijini.

Părăsită de soț și de cei ce în vremurile bune îi erau alături, tânăra va fi nevoită să se descurce cu 400 de lei pe lună. Atât primește de la statul român pensie pe caz de boală. Colegii, prietenii, organizațiile guvernamentale, cu toții și-au unit, însă, eforturile pentru a o ajuta pe Elena cu atât mai mult cu cât termenul la care a fost programată operația se apropie cu pași repezi. Pe 4 iulie, tânăra trebuie să fie în Italia, la Padova.

Din păcate jurnalistul PRO TV, Marius Grama a anunțat că cităm “Doar 303 lei, in prima seara de Rock la Dunăre! Ne păstram concentrarea, rămânem pe poziții si ținem ritmul!”.

Haideți să facem un efort și să distribuim povestea Elenei. Haideți să arătăm că românii pot fi solidari!

Și tu poți ajuta! Orice sumă e binevenită. Puteți dona în următoarele conturi:

RO16RZBR0000060015881236, deschis la Banca Raiffaisen pe numele Elena Daniela Chirnoaga

RO08RZBR0000060018675562 pentru cei care doresc sa faca transferuri în euro din afara tarii. Codul SWIFT este RZBRROBU

Date contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0751117802 (doar sms)

Vezi alte știri despre cazul Elenei Daniela Chirnoagă: 

PRO TV – La un control de rutina, a aflat ca se lupta cu sase tumori cerebrale. Elena are nevoie urgenta de ajutorul nostru

ADEVARUL: Puteţi ajuta la salvarea vieţii unei tinere de 33 de ani. Spectacol caritabil, miercuri, la Teatrul Dramatic din Galaţi

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri