Dreptate pentru românca cu doi copii ucisă cu brutalitate de un britanic. Ce pedeapsă a primit criminalul

Casey Scot, un britanic în vârstă de 29 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață, zilele trecute de judecătorul Michael Heath de la Tribunalul Coroanei din Lincoln, fiind găsit vinovat de uciderea româncei Lenuta Haidemac, a relatat ieri publicația The Linconlite.

Teribila crimă a avut loc în luna iulie a anului trecut, britanicul ucigând-o într-un mod extrem de brutal pe româncă care a fost găsită moartă în apartamentul său. Mama a doi copii Lenuta Ioana Haidemac,   a fost abordată de britanic și a fost invitată în apartamentul său acolo unde a fost înjunghiată și strangulată de acesta. După ce familia sa a dat alarma deoarece femeia de 28 de ani nu se mai întoarcea acasă, ea a fost descoperită moartă în baia apartamentului în care locuia Casey Scot.

Lenuța Ioana Haidemac se mutase în Marea Britanie în anul 2015 împreună cu soțul său și cu cei doi copii.

Până la sfârșitul procesului britanicul și-a recunoscut teribila crimă dar acest lucru nu l-a scăpat de condamnarea pe viață. Judecătorul i-a transmis că modul brutal în care a comis crima este de neiertat.Din cele descoperite de anchetatori ucigașul i-a scrijelat româncei un cuvânt cu cuțitul pe abdomen și a făcut apoi poze cadavrului pentru a avea amintiri cu acesta.

Britanicul va trebui să stea cel puțin 19 ani în pușcărie înainte să încerce să depună orice cere de eliberare condiționată.

Vezi mai jos cele două articole din presa britanică  cu referire la acest caz.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri