Dragnea: Absolut totul se va plăti. O să vedeţi zilele următoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că săptămâna viitoare va demara câteva demersuri legale cu privire la dosarul referendumului. El a reluat afirmaţia conform căreia are informaţii că există presiuni pentru a se face denunţuri atât împotriva sa, dar şi a preşedintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi a li se întocmi dosare.

“Până de curând, primeam tot felul de informaţii, pe care le catalogam ca zvonuri, prin care aflam că regimul Iohannis îmi pregăteşte nişte dosare. Cum? Că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot soiul de indivizi cu probleme cu legea, care sunt presaţi, ameninţaţi, să scrie nişte denunţuri. Şi în ultimele zile am primit astfel de informaţii, de la oameni din sistem. Şi nu este vorba doar despre mine, dar şi de domnul Tăriceanu.

Eu nu voi sta să văd când se va trage, dar cât o să fiu liber şi cât voi putea să îmi exercit atribuţiile, voi face tot ce se poate. Sper ca până la urmă, cei din sistem care sunt forţaţi să facă asta să ezite, să nu o facă, pentru că totul se plăteşte. Absolut totul se va plăti. Şi o să vedeţi zilele următoare. Săptămâna viitoare am de gând să fac un demers constituţional, legal, legitim, legat de dosarul referendumului”, a anunţat Dragnea la un post de televiziune, citat de News.ro.

În 22 aprilie 2016, preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, alături de alte 26 de persoane, de instanţa supremă, la doi ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că şi-a folosit influenţa de preşedinte de partid în timpul referendumului de demitere a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri