Femeia care a văzut accidentul lui Dan Condrea dusă cu mandat la Parchetul General

Unul din cei mai importanți martori ai accidentului lui Dan Condrea, a fost adusă astăzi cu mandat la Parchetul General deoarece aceasta fusese citată la ora 14 dar a întârziat. Conform Mediafax este vorba despre femeia care s-a aflat în spatele mașinii lui Dan Condrea și care a observat momentul în care mașina a ieșit de pe carosabil.

Adevăratul motiv al întârzierii femeii a fost acela că aceasta s-a grăbit să facă, la locul accidentului, un interviu cu jurnaliștii de la Antena 3, cărora le-a povestit în direct, în această dimineață, care au fost elementele pe care le-a observat în ziua fatidică a morții lui Dan Condrea.

Femeia a povestit jurnaliștilor de la Antena 3 că a fost depășită de patronul de la Hexi Pharma în timp ce rula cu aproximativ 80-90 kilometri la oră și prin urmare crede că este imposibil ca cel care a depășit-o să fi avut mai mult de 100 km/h. Mai mult femeia a spus că Dan Condrea  a făcut semnal regulamentar de depășire și că a observat că aceasta vorbea la telefon în momentul în care a trecut pe lângă ea. Aceasta a mai susținut că nu a văzut impactul propriu zis dar că, în momentul în care mașina lui Condrea se afla la aproximativ 500 de metri depărtare de ea, a dispărut brusc de pe carosabil și apoi a auzit o bubuitură puternică.

Chiar dacă se afla însoțită de un copil ea a oprit la locul accidentului fiind cea care a și găsit actele lui Condrea care erau situate la câțiva metri de mașină. Femeia le-a povestit apoi jurnaliștilor când au ajuns polițiștii și care a fost cursul evenimentelor după accident.

După ce a realizat interviul în care a povestit tot ce știa despre accident, femeia a plecat spre București dar a fost oprită de o mașină a poliției și dusă pe sus la Parchetul General.

Este destul de interesant faptul că femeia a ales să dea interviuri pentru o televiziune de știri înainte să dea declarații în fața procurorilor. Conform jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei, aceasta a izbucnit în plâns la intrarea în clădirea Parchetului.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri