Incident teribil la o benzinărie din Austria: Șofer român de TIR, scos de trupele speciale COBRA din cabină

Un șofer român de TIR a fost implicat într-un incident șocant miercuri după-amiază, la o benzinărie lângă autostrada din Wörgl, Tirol (districtul Kufstein). Situația a escaladat până la un punct în care forțele de poliție și trupele speciale COBRA au intervenit pentru a gestiona situația tensionată.

Un conflict a izbucnit între șoferul român și o femeie aflată în cabina mașinii sale. Bărbatul a luat-o la bătaie și femeia a fugit plină de sânge în benzinărie. Autoritățile au fost alertate și au intervenit rapid la fața locului. Șoferul s-a baricadat în cabina camionului și a început să se comporte nebunește, amenințând că se sinucide.  Mai multe patrule de poliție, trupe speciale din grupul operativ COBRA și Grupul de Negociere de Vest al poliției Tirol s-au deplasat imediat la benzinărie, scrie krone.at.

Incidentul a atins punctul culminant când șoferul român s-a auto-rănit cu un cuțit în piept. Până la urmă șoferul român a ieșit singur din cabină, după ce s-a rănit. Autoritățile au constatat „o leziune semnificativă provocată de înjunghiere” atunci când acesta a ieșit din camion. A fost transportat de urgență cu elicopterul la Spitalul din Innsbruck, scrie noen.at.

În urma incidentului, poliția a confirmat că femeia prezenta semne de agresiune, dar nu a fost grav rănită. Ancheta este în curs pentru a elucida complet circumstanțele și motivele care au dus la acest incident șocant. Românul în cauză este acum în stare critică, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica întregul context al evenimentelor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri