Româncă din Italia, sfârșit tulburător. Adina deavea 49 de ani și lasă în urmă doi copii

Localitatea Gussago din provincia Brescia, regiunea Lombardia din Italia, este întristată de pierderea prematură a Annei Marie Irina Iordanescu, o femeie româncă în vârstă de doar 49 de ani. Ea era cunoscută ca Adina de către toți cei care o cunoșteau.

Adina era mama a doi copii și a pierdut lupta cu o boală scurtă, dar devastatoare, care nu i-a oferit nicio șansă de supraviețuire, în ciuda eforturilor eroice depuse atât în afara, cât și în interiorul spitalului.

Conform informațiilor furnizate de Brescia Today, Adina era căsătorită cu un bărbat italian pe nume Angelor și era o mamă iubită a doi copii, Alessia și Alex. Durerea pierderii sale este împărtășită nu doar de familia sa, dar și de mama sa, Georgeta, precum și de frații, cumnații și nepoții săi dragi.

Serviciul funerar pentru Adina a avut loc astăzi, pe 25 ianuarie 2024, la ora 10 dimineața. Ceremonia s-a desfășurat în Brescia, la biserica ortodoxă română de pe via Lucio Fiorentini, în zona Sanpolino.

După slujba de înmormântare, cortegiul funerar se va îndrepta către cimitirul din Sale, o localitate ce aparține de Gussago, unde Adina va fi înmormântată.

Comunitatea locală, prietenii și familia sunt profund întristați de această pierdere prematură și împărtășesc sentimentele de tristețe.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri