Italia, badanta șantajistă din Moldova condamnată, și-a amenințat o colegă: „Dacă vrei să lucrezi, trebuie să plătești”

Badanta șantajistă a amenițat o colegă prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale și a șantajat-o. Femeia, originară din Republica Moldova, a făcut un acord de recunoaștere a vinovăției și a primit 1 an și 10 luni de închisoare, pedeapsă cu suspendare, și amendă.

Badanta șantajistă

Judecătorul de cameră preliminară Angelo Zizzari i-a aplicat 1 an și 10 luni închisoare (pedeapsă cu suspendare) și 400 de euro amendă unei femei de 50 de ani, de origine moldovenească, pentru săvârșirea infracțiunii de extorcare, cu recunoaștere a caracterul minor al infracțiunii, scrie leccenews24.it.

Evenimentele ar fi avut loc în perioada februarie-martie a anului trecut, la Sannicola, în provincia Lecce din Puglia. Conform celor reconstituite de anchetatori, pe baza plângerii prezentate de persoana vătămată, îngrijitoarea a obligat o colegă să predea suma de 300 de euro pentru că i-a procurat anterior de lucru în casa unei bătrâne din Nardò.

În special, femeia de 50 de ani ar fi amenințat-o mai întâi pe Facebook și apoi prin telefon, spunându-i că dacă o întâlnește pe stradă va lua cu forța banii solicitați de la ea. Nu numai atât, întrucât ar fi „avertizat-o” să nu raporteze nimănui cererile de bani primite. Cu o ocazie, îngrijitoarea i-ar fi trimis colegei ei un fișier audio cu diverse fraze de amenințare, cerându-i să se întâlnească cu ea dacă mai vrea să lucreze.

Iar pe 1 martie, în fața unor solicitări continue și stringente și după ce a depus o plângere suplimentară, victima i-a predat femeii de 50 de ani într-un parc suma de 300 de euro. Atunci au intrat pe fir anchetatorii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri