Home » Români de pretutindeni » Italia: Româncă arsă cu acid pe față și înjunghiată, sâmbătă

Italia: Româncă arsă cu acid pe față și înjunghiată, sâmbătă

O româncă a fost victima unui grav atac în Italia. Mai întâi un bărbat  i-a aruncat acid pe față apoi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit în abdomen și spate. Totul s-a petrecut în  Civitanova Marche, sâmbătă, 17 noiembrie. Femeia a fost atacată de fostul său iubit, un bărbat originar din Macedonia în vârstă de 33 de ani și a fost salvată de proprietarul unui restaurant în interiorul căruia românca a căutat ajutor, a relatat publicația italiană Il Resto del Carlino.

S-a întâmplat în centrul orașului Civitanova din provincia Macerata (Marche), în jurul orei 18:40, iar dacă tânăra româncă trăiește în momentul de față, îi datorează acest lucru unui italian, proprietarul  restaurantului în care femeia s-a refugiat și care s-a așezat între ea și bărbatul care avea intenția declarată să o ucidă: „M-a ruinat, trebuie să o omor”, repeta macedoneanul în continuu, chiar și în fața polițiștilor care au sosit la fața locului.

Riccardo Scoponi, proprietarul italian al restaurantului „Tonno e Salmone” a venit în ajutorul conaționalei noastre și a reușit să evite lovitura de cuțit care îi era destinată lui. Lama cuțitului i-a străpuns o mânecă a jachetei de piele cu care era îmbrăcat.

Împreună cu bucătarii care erau prezenți în restaurantul său în momentul agresiunii, l-a blocat și dezarmat pe bărbatul macedonean apoi a chemat poliția.

La sosirea agenților de poliție, aceștia l-au găsit în fața localului, ținut sub supraveghere de oamenii care l-au imobilizat. Nu a încercat să scape ba chiar el însuși a spus: „Sunați la poliție, vreau să mă predau.” Printre cei prezenți, cineva l-a auzit spunând: „M-a ruinat, trebuie să o omor.” Printre curioșii adunați la fața locului – circa o sută de oameni – nu au lipsit cei care au strigat insulte împotriva macedoneanului.

Agresorul a fost arestat imediat de poliție, el este acuzat de tentativă de crimă. Femeia română a fost transportată de urgență la spital de personalul sanitar de la 118 iar medicii declară că starea sa este stabilă și tânăra nu este în pericol de a-și pierde viața.

decathlon.ro

Vezi și asta

Italia: româncă de 29 de ani în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru

Un dramatic accident a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 7 august 2019, când …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decathlon.ro