O carte cadou de Crăciun? Top 3 cărți de făcut cadou celor mici de sărbători

Gestul de a face cadou unui copil o carte este unul nu doar frumos ci mai ales inteligent. Copii au nevoie de lectură și au nevoie de lectură de calitate care să le asigure o dezvoltare armonioasă. Sărbătorile sunt o ocazie de a-i arăta unui copil că lectura trebuie prețuită și în afara cadourilor care pot fi considerate obișnuite, o carte cadou este modul perfect în care îi poți arăta că trebuie să prețuiască lectura și că Cititul NU Doare ci doar ajută pe toată lumea.

Pentru că se apropie sărbătorile și pentru că mulți dintre noi nu au timp să alerge prin librării am pregătit pentru tine o selecție cu cele mai potrivite cărți cadou pentru cei mici (și nu numai de sărbători).

Ghid de cultura generalaPrima carte este un Ghid de cultura generala de la autorii  Enciclopediei Britannica care  cuprinde aproape 1000 de întrebări din cele mai diferite domenii: artă, cultură, geografie, istorie, literatură, mitologie, ştiinţă, sport şi premiul Nobel. Răspunsurile sunt însoţite de explicaţii concise şi bine argumentate, care vă vor stimula imaginaţia şi curiozitatea. Rubrica Ştiaţi că … vă oferă informaţii inedite, eterogene, făcându-vă să descoperiţi noi perspective asupra lumii.

Cartea costă sub 10 lei și o poți achiziționa online de aici

Enciclopedia Lumii Pentru CopiiCea de-a doua carte propusă este Enciclopedia Lumii Pentru Copii. Enciclopedia este o sursa accesibila de cunostinte; tinerii o pot consulta atunci cand isi fac temele sau pentru a afla mai multe lucruri despre un anumit subiect. Exista o rubrica permanenta, intitulata “Informaii-cheie”; aici cititorul gaseste datele mai importante din text, care astfel sunt scoase in evidenta. In plus, cei interesati vor intalni, in rubrica intitulata “Cititi si”, trimiteri la alte subiecte inrudite, tratate in carte.

Cartea costă doar 29 de lei și o poți achiziționa online de AICI

Enciclopedia copilului desteptCea de-a treia carte propusă este Enciclopedia copilului destept.Volumul conţine informaţii de cultură generală despre natură, geografie, ştiinţă şi invenţii, istorie, sport şi artă. Copii se pot testa pe ei înşişi şi pe alţii cu întrebări rapide, pot folosi chestionarele pentru a afla informaţii prin întrebări şi răspunsuri. Conţine ilustraţii.

Cartea costă doar 39 de lei și o poți achiziționa online de AICI.
În cazul în care vrei să găsești și alte cărți pe care să le faci cadou de sărbători celor dragi ai mai jos prezentarea celor mai bune librării online din România care oferă sute de titluri atrăgătoare la prețuri mult mai mici decât în librăriile obișnuite.

Libris:

Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigura permanent livrare gratuita prin curier pentru cea mai mare oferta de carte din Romania. Peste 26.000 de carti in limba romana, peste 100.000 de carti in limba engleza, toate organizate simplu si clar prin categorii relevante si filtre, muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizate permanent, livrari directe din stoc, suport tehnic si telefonic prompt, un site foarte bine optimizat pentru client si foarte usor de folosit, multiple modalitati de plata, inclusiv rate fara dobanda sau plata din trezorerie pentru achizitiile institutiilor de stat. Oferta completă a Libris o găsești AICI!

Libris.ro

Elefant!

Elefant.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent. Lansat în 2010 ca un retailer de carte, elefant.ro este acum un magazin universal ce comercializează 11 categorii de produse, fiecare cu o poziționare distinctă.
Categoriile de produse disponibile pe elefant.ro sunt: Cărți & eBooks, Ceasuri, Parfumuri & Cosmetice, Genți, Jucării, Casă & Grădină, Electronice, Bebe & copii, Modă. Oferta completă o găsești AICI.

186

Librăria Humanitas

Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 16 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.
Lib Humanitas este singura librărie online care distribuie e-bookurile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas. Oferta completă o găsești AICI!

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri