Jignire adusă imigranților europeni într-o emisiune BBC: Dacă pleacă cine ne mai servește ceaiul?

O femeie din Marea Britanie care participa la o emisiune a postului BBC dedicată ieșirii Marii Britanii din UE și aplicării  Brexit, a pus o întrebare care i-a făcut pe ceilalți participanți să râdă, ba unii chiar au huiduit-o.

Femeia s-a declarat sincer îngrijorată, că, în urma plecării cetățenilor europeni  nu va mai avea cine să îi servească cafeaua la un cunoscut lanț de cafenele din Regat.

În cadrul emisiunii  Question Time de la BBC One, emisiune care  are o secțiune dedicată întrebărilor din public, o spectatoare a luat microfonul și a pus o întrebare care  poate fi considerată jignitoare  față de cetățenii europeni care muncesc și locuiesc în Regatul Unit. .

„Dacă cetățenii UE trebuie să plece după Brexit, atunci cine ne mai servește cafeaua la Pret (Pret a Manger, lanț de cafenele din Marea Britanie – n.red.)?”, a întrebat femeia cu seninătate.

Întrebarea femeii a fost adresată  în timpul unei secțiuni a dezbaterii privind decizia Camerei Lorzilor de a modifica legislația pentru activarea Articolului 50 din tratatul de aderare la UE.

Pe 2 martie, lorzii au trecut cu 358 de voturi la 256 de voturi un amendament care obligă Guvernul Theresa May să acorde drepturi cetățenilor UE după Brexit, a relatat The Sun. Decizia luată în Camera Lorzilor i-a iritat la culme pe cei din tabăra pentru Brexit, iar miniștrii din guvernul Theresey May au promis susținătorilor că vor anula această decizie în Camera Comunelor, săptămâna viitoare. 

Vezi mai jos articolul din presa britanică:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri