La 24 de ani are două facultăți, a fost consilieră de ministru și acum este director de instituție publică

Nu toți tinerii din România se lovesc de problemele sistemului ticăloșit din România. Alexandra Dobre este, la numai 24 de ani un exemplu de succes în politica românească. La această fragedă vârstă are deja la activ nu doar studii înalte ci și funcții la care cei mai mulți tineri nu-și permit să viseze.După ce a ocupat o poziție de forță în ministerul apărării Alexandra Dobre a fost numită director la o instituție publică din București și nu la una oarecare.

Fosta asistentă a lui Gabriel Oprea, pe vremea când acesta era vicepremier, a fost numită de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, director interimar al Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB). La 24 de ani, Alexandra Dobre este dublu licențiată (în drept și științe politice). Mai important, are sexapil. Ea este al patrulea ocupant al poziției de director interimar la CCEUNB, în decurs de numai câteva luni, după plecarea lui Cristian Șofron, în martie 2016, informează ziarul Puterea.

Alexandra Dobre a atras atenția fiind consiliera personală a ministrului de interne Gabriel Oprea, dar și a reacției virulente la adresa celor care îi cereau demisia șefului său, în 2015, după moartea unui politișt din coloana oficială la care vicepremierul nu avea dreptul.

Cu siguranță tânăra are niște calități excepționale atât timp cât la o vârstă fragedă reușește să aterizeze în poziții foarte călduțe plătite din banii publici. Care sunt aceste calități, asta doar cei care îi evaluează performanțele și o numesc în funcții de conducere o pot spune. 

Citiți mai multe despre noua funcție a tinerei de 24 de ani în ziarul Puterea.

Alexandra-Dobre-Gabriel-Oprea

alexandra

alexandra-dobre-5

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri