Ludovic Orban: Am discutat cu Iohannis înainte să-mi depun candidatura

Ludovic Orban a declarat joi, 2 martie, în cadrul unei  conferinţe de presă susținute la Târgu-Jiu, că a discutat cu Klaus Iohannis înainte de a-şi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL, transmite Agerpres.

“Am avut o discuţie cu preşedintele Iohannis înainte de a-mi depune candidatura, nu pot să vă redau discuţii care s-au purtat între patru ochi”, a afirmat Orban, întrebat dacă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre candidatura la şefia PNL.

Orban a mai afirmat că şi-a propus să participe, în fiecare judeţ, la întâlniri ample cu organizaţiile PNL, punctând că vrea să asculte părerile membrilor partidului cu privire la “ce consideră ei că trebuie schimbat în bine în activitatea PNL”.

“Am capacitatea să particip la reconstrucţia PNL după alegerile parlamentare care au avut loc la sfârşitul anului trecut, practic la renaşterea PNL, pentru ca PNL să redevină forţa politică de dreapta care să asigure dezvoltarea şi modernizarea României şi care să aibă capacitatea să câştige toate alegerile care vor urma, după Convenţia Naţională care va avea loc la sfârşitul lunii iunie. (…) Prima trecere în fiecare judeţ este o trecere care are rolul de a asculta ceea ce spun colegii mei de partid de la ‘firul ierbii’, de a înţelege ce consideră ei că trebuie schimbat în bine în activitatea PNL, de a înţelege ce consideră ei că s-a greşit în deciziile partidului. (…) În consultările pe care le-am avut până acum, dar care vor continua în toate judeţele, am avut probleme legate de leadership, probleme de mesaj politic, de lipsă de credibilitate a multora dintre comunicatorii PNL, probleme foarte serioase legate de funcţionarea internă a partidului, de nerespectare a statutului partidului. Cam acestea sunt, pe scurt, problemele pe care în mare parte şi eu le consider problemele principale ale partidului”, a punctat liberalul.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri