Home » Români de pretutindeni » Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada

Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada

Românca Ana Maria Nedelcu care a făcut valuri după ce s-a refugiat cu copilul său din Canada în România pentru a scăpa de soțul abuziv este obligată să se reîntoarcă în Canada. Astăzi, 24 mai,  Curtea de Apel din București a decis că Ana Maria Nedelcu, care este acuzată de răpire de soțul său și a fost dată în urmărire internațională, va fi extrădată în Canada. Chiar dacă românca susține că a fugit din Canada de teama fostului soț care îi abuza copilul, aceasta a încălcat un ordin judecătoresc din Canada și judecătorii români au decis prin urmare, să o extrădeze.

Ana Maria Nedelcu a plecat din Canada alături de fiul său minor, acum în vârstă de 6 ani, chiar dacă avea custodie comună asupra acestuia, alături de tatăl acestuia. După ce femeia  a ajuns în România, tatăl copilului i-a făcut o plângere penală în Canada și femeia a fost dată în urmărire internațională. Autoritățile canadiene au făcut o cerere de extrădare către autoritățile române și în România s-a iscat un adevărat scandal.

Chiar dacă o mare parte a opiniei publice s-a exprimat în sprijinul româncei care are dublă cetățenie, română și canadiană, după o adevărată telenovelă publică, soarta femeii a fost decisă astăzi.

În ciuda sprijinului acordat de mass-media și chiar de câțiva specialiști în drept care au considerat că femeia nu trebuie extrădată, aceasta va fi nevoită să se ducă în Canada unde va fi judecată și unde riscă până la 10 ani de închisoare, conform legilor canadiene.

Ana Maria Nedelcu mai are o singura speranta : Inalta Curte de Casatie si Justitie- doar judecatorii de aici mai pot opri extradarea. Avocatii femeii spera ca magistratii sa fie la fel de intelegatori ca atunci cand au decis sa o elibereze din arestul preventiv.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia a prelungit starea de urgență până la 15 octombrie: „O alegere inevitabilă, chiar obligatorie”

Parlamentul italian a votat miercuri prelungirea stării de urgenţă până pe 15 octombrie pentru a …

12 comments

 1. Petrescu Odonnela Ioana

  Mare pacat pt biata mama!Mise rupe sufletul fiind mama si eu!DUMNEZEU SA TE APERE IN ACEASTA GREA INCERCARE!O sa ma rog pt tine!

 2. e clar ca judecatorul care a dat aceasta decizie e corupt pana in maduva oaselor!

 3. Firatai ai dracu cu legile voastre de cacat avem o tara de tot rahatul în loc sa ne protejați justiția nu știe cum sa scape de obligații asa ca pleacă toată lumea în străinătate. Eu sunt plecata de 10 ani și nu mas întoarce ce păcat ce rău am ajuns

 4. Popor de cacao. Americanii cand unul de-al lor ne-au omorât conationali, imediat și-au luat individul (soldatul) acasă ca nu cumva să fie pedepsit aici. Noi ii timitem pe ai noștri să le facă ce vor ceilalti. Rușine!!!

 5. Românie trezește-te!!! Nu am cuvinte,sistemul românesc,corupția ne ucide…Eu ma lupt sa imi iau copilasul in vârsta de 5 ani la mine in Belgia,unde locuiesc,am acte ,lucrez si am o situație financiară mult mai buna decât are tatăl sau in Romania…un tata care nu este capabil sa se ocupe de creșterea si educarea copilului.Pe data de 2 mai a fost făcută ancheta socială la domiciliul meu din Belgia si s -a cerut in urgentă traducerea acesteia.Pe data de 3 mai ,aceasta ancheta a fost trimisa prin fac la Judecătoria Valenii de Munte,iar pe data de 9 mai când de fapt am avut o noua înfățișare la proces,au amânat procesul pe motivul ca nu au primit ancheta socială ,au tupeul sa nege când exista probe foarte clare ca aceasta a fost trimisa ,EXISTA DOVEZI CLARE ,INSA INSTANȚA DIN ROMANIA ARE TUPEUL SA NEGE !!!Au ascuns ancheta !!!Cum este posibil asa ceva?!!! Suntem de rasul tuturor…mi-au amânat procesul pentru data de 6 iunie,dar ei sunt capabili sa spună ca inca nu au primit nici o ancheta.Este strigător la cer ce se întâmpla in Romania noastră ,se joaca cu sufletele bieților noștri copilași …copilul meu plânge pentru ca vrea sa locuiască cu mine,dar tatăl nu imi mai permite sa vorbesc cu el nici la telefon…ce suflet poți sa ai in tine?!!!Nici măcar animal nu te pot numi pentru ca pana si animalele au mai mult suflet decât tine :'(

  • Fax*……..

  • De ce nu le trimiti cu autocarul actele si sa le prezinte un familiar avocatului ,daca acesta nu e cumparat de sot bnteles ,cand esti plecat in afara e greu ca profita toti ,am trecut printr -un divort si custodia baiatului ,3 avocati am schimbat,stiu cum este ……pacat ptr sarmanul sufletel ca sufera ptr greselile unora .mult succes !

  • Copiii mei au fost deplasati din Romania, unde s-au nascut si trait, in Turcia de catre tatal lor turc. Lui I-am deschis proces de rapire internationala exact ca in cazul Anamariei Nedelcu. Instanta de judecata a facut orice, a tergiversat la maxim procesul, Nu a luat in considerare 2 rapoarte sociale in care specialistii recomandau clar returnarea copiilor in tara natala langa mama fiind in interesul superior al copiilor. Nu s-au luat in considerare documente medicale de ordin psihiatric care atesta ca tatal sufera de tulburari de personalitate, mi au respins traducatorul, au facut orice Sa Nu dea copiii si Sa-si apere cetateanul. Au trecut 3 ANI. Copiii prezinta probleme psihice ingrijoratoare, plang si acum dupa mine
   :(((((

 6. Unde-i lege, nu-i tocmeala. Deocamdata am auzit doar varianta mamei. Ar fi de dorit sa auzim si varianta celuilalt parinte, al tatalui. De abia apoi ne putem pronunta.

 7. Trebuie respectate intrutotul legile DIVINE dar cele umane facute de oameni sunt interpretabile si corupte asa ca in acest caz voi judecatori care decideti in acest caz va recomand sa va ghidati dupa legile DIVINE si nu veti gresii deloc.Sper si cred in justitia DIVINA care se va manifesta prin voi .Succes in tot ce faceti bun si benefic de acum in colo iar daca nu veti face asa sa capatati dupa fapta si rasplata.

 8. avand in vedere ca copilul este cetatean canadian,indiferent ca venea in vacanta in romania,si sau a fugit de acolo fara sa anunte se considera rapire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20