Români acuzați că au atacat cu bâtele un grup de musulmani în Marea Britanie

Incident destul de neobișnuit în Marea Britanie în care au fost implicați mai mulți bărbați din România. Mai mulți români au atacat, cu bâte de baseball, o frizerie unde se adună de obicei un grup de musulmani care trăiesc în Luton, susține patronul respectivei frizerii. În urma atacului, unul dintre angajați ar fi fost dus la spital cu răni grave, după cum relatează publicația britanică  britishasiansuk.com.

Patronul, Mohammad Abbas Khan, a declarat că totul a pornit după ce le-a spus românilor să nu mai bea în fața frizeriei, că îi sperie clienții.

El a spus că a cerut grupului să plece de lângă clădire, ceea ce a dus la un schimb dur de replici și îmbrânceli între el și unul dintre români. Apoi, aceștia s-au făcut nevăzuți, dar au revenit câteva minute mai târziu înarmați cu bâte de baseball.

Mohammad Abbas Khan spune că toți cei prezenți în frizerie au fost luați la bătaie, iar unul dintre vecinii săi nu își mai poate mișca brațul.

Patronul spune că se teme ca agresorii să nu se întoarcă. El a mai declarat că s-a plâns la poliție și la consiliul local, dar că nimeni nu ia măsuri.

„Sunt în fiecare zi în parcare, stau rezemați de perete, beau, fumează, provoacă probleme”, a spus el despre românii care îi fac viața grea.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că a fost vorba despre o luptă între mai mulți bărbați, în apropierea frizeriei „5 Star Barbers”.

Vezi aici știrea din presa engleză.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri