S-a dat decizia în cazul româncei Ana Maria Nedelcu. Vezi ce au decis judecătorii

Ultima etapă a procesului Anei Maria Nedelcu, românca care are  ultima șansă pentru a nu fi extrădată în Canada, a avut loc astăzi. În prima instanță, judecătorul a decis, acum două săptămâni,  ca românca să fie extrădată iar astăzi Curtea de Apel judecă recursul româncei.

Conform Digi 24, procurorul de ședință a fost primul care a susținut în fața judecătorului de la Curtea de Apel cauzaAnei Maria Nedelcu și a susținut că aceasta nu trebuie extrădată deoarece ea nu a încălcat o lege penală ci doar un ordin de custodie emis de un judecător canadian. Procurorul de ședință a concluzionat că justiția din România nu ar trebui să dea curs cererii de extrădare formulată de statul canadian.

Și Ana Maria Nedelcu și-a susținut cauza în fața judecătorului de la Curtea de Apel și a precizat că a făcut inclusiv o solicitare către premierul Cioloș, solicitare în care îl roagă pe acesta să ia legătura cu omologul său canadian și să-i susțină cauza.

Inclusiv Avocatul Poporului s-a implicat în cazul româncei care caută să evite extrădarea în Canada acolo unde ea susține că judecătorii canadieni au fost părtinitori și l-au favorizat pe tatăl copilului său, în ciuda numeroaselor dovezi că acesta a avut un comportament inadecvat față de minor.

UPDATE 16.30 – Decizia completului  a fost ca românca ANA MARIA NEDELCU să NU fie extrădată în Canada! Decizia este definitivă!  Ana Maria Nedelcu a intrat în direct pe postul Antena 3 și a confirmat acest verdict al judecătorilor. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri