Se întâmplă în România!Trei tineri au fost biciuiți și tunși cu cuțitul în fața poliției

Trei tineri din comuna vasluiană Zorleni au fost supuși miercuri seara unui tratament greu de imaginat de către săteni și  câțiva polițiști din comună. Suspectați  că ar fi  furat telefonul mobil al unui copil minor,  localnicii  au recurs la tortură pentru  a-i face să recunoască faptele  pe cei trei tineri  cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani.

Tinerii au fost practic torturați de către săteni, au fost   biciuiți  și tunși  cu cuțitul de  trei localnici  dar totul s-a întâmplat cu ajutorul polițiștilor din localitate care i-au lăsat pe săteni ba chiar i-au lovit și ei pe cei trei tineri. Cei trei tineri sunt sunt cunoscuți cu antecedente în respectiva comună și pe numele acestora sunt deschise nenumărate dosare penale pentru diverse fapte. Presupusul furt al telefonului a umplut paharul pentru sătenii sătui de problemele făcute de aceștia. Oamenii i-au prins pe cei trei și i-au dus la secția de poliție din comuna Zorleni unde au fost biciuiți până la sânge și tunși cu ajutorul unui cuțit.

Potrivit publicație stiridinsurse.ro și tatăl unuia dintre tineri a fost bătut de localnicii furioși și toate aceste lucruri au fost facilitate de polițiștii care au imobilizat victimele  pentru a putea fi torturate.

Tinerii au declarat că sunt nevinovați și cer să li se facă dreptate deoarece tratamentul aplicat se potrivește mai degrabă  perioadei feudale decât secolului 21. Polițiștii care au participat la acest groaznic incident sunt acum cercetați disciplinar de către superiori, conform Pro-TV.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri