Solidaritate extraordinară a românilor din UK. Trupul lui Andrei poate fi adus acasă

Vă prezentam acum două zile tragica poveste a lui Andrei, un tânăr  român de 27 de ani care a murit în Marea Britanie din cauza unei tumori pe creier. Familia sa a făcut ulterior apel la solidaritatea românilor pentru a putea strânge banii ți a-i aduce trupul tânărului acasă, în România. Pe data de 5 februarie a fost postat pe un site special prin care se pot strânge donații, mesajul familiei iar în această seară campania de donații se încheiase deja, fiind strânsă suma  de 3000 de lire, care fusese setată de familie. 

Chiar dacă românii noștri nu au putut dona sume imense, sume de 10, 15, sau 50 de lire au fost donate de extrem de mulți români și au făcut ca doar în două zile familia lui Andrei să poată avea posibilitatea să-și aducă copilul acasă și să-l înmormânteze creștinește în pământul natal.

Respect pentru românii care au sărit atât de repede și dezinteresat în ajutorul unei familii de români aflată în dificultate.  Vezi aici linkul unde s-au făcut donațiile și numele și sumele donate pentru repatrierea trupului lui Andrei. 

Acesta a fost mesajul postat de familie: 

“Andrei era un tanar de 27 ani plin de viata si cu multa putere de munca, care a venit in Anglia pt un trai mai bun si sa isi ajute parintii acasa. Si chiar ii mergea bine, ajunsese supervisor la departamtul de house keeping al hotelului Holiday Inn de la Scotch Corner.
In toamna a inceput sa se simta obosit si a mers la dr si dupa cateva investigatii i-au dat teribila veste: tumoare pe creier neoperabila. Doctorii l-au sfatuit sa ramana in Anglia unde v-a fi tratat cum merita si noi toti l-am incurajat sa ramana.
Niste oameni minunati i-au fost alaturi, care nu ii sunt familie de sange, dar care l-au ingrijit din toamna si pana si-a dat duhul. Andrei nu a crezut nici o clipa ca nu se v-a vindeca, el a sperat mereu intr-o minune.
Parintii sunt oameni simplii de la tara care nu isi permit nici imormantarea, dar nici atat repatrierea. Mama a venit sa isi duca puiul acasa, cu fata impietrita asculta tot ce o sfatuiesc ceilalti. Nu are bani si nici nu stie engleza, dar are parte de Ionela si Marius Petcu care o indruma si ajuta.
Ultima lui dorința a fost sa fie dus acasa.”

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri