Tânăra care îl sfidează pe Dumnezeu. A fost declarată moartă de 13 ori

Tânăra în vârstă de 28 de ani suferă de o boală rară numită reflex anorexic, care se manifestă prin opriri ale inimii şi ale celorlalte organe din funcţionarea normală.

Se spune că pisicile au 9 vieţi, dar se pare că Rebecca Morris-Roberts e mai ceva ca o felină; ea a fost declarată moartă de medici de 13 ori. La doar câteva secunde după ce este pronunţat decesul, inima ei începe să bată în mod miraculos şi revine la viaţă, la starea normală de funcţionare la fel ca celelalte organe din corp.

“Atunci când am aceste crize de reflex anorexic, ochii încep să mi se rostogolească în cap, buzele mele devin gri, corpul mi se întăreşte, parcă totul se opreşte, nu mai pot să respir şi încep să am convulsii. Când trec prin aceste crize nu mai ştiu nimic, nu mai simt nimic, apoi totul revine la normal“, a mărturisit tânăra pentru jurnaliştii walesonline.co.uk.

Aceste crize ale Rebeccăi au început după ce a împlinit 16 ani şi se declanşau în momentele de emoţie extremă sau anxietate. Din cauza acestui fapt, atunci când a decis să se căsătorească cu iubitul ei, Elfyn Morris – Roberts, în luna aprilie a anului trecut, familia s-a temut că ar putea muri în drum spre altar, însă acest lucru nu s-a întâmplat, din fericire. Cu câteva luni înainte de marele eveniment, medicii i-au montat tinerei un dispozitiv care are rolul de a-i porni imediat inima atunci când încetează să mai bată. “Iniţial nu am fost de acord cu acest dispozitiv. De la vârsta de 16 ani şi până la 21, mai mulţi meidici mi-au spus că eu inventez totul şi că sunt un fel de regină a dramei, că dramatizez mult“, a adăugat tânăra.

Aceasta mai mărturiseşte că în momentul în care a fost diagnosticată se simţea ca şi cum ar fi preluat controlul asupra vieţii ei. “Consider că mental nu am fost pregătită pentru un stimulator cardiac. Nu am vrut să mă uit pe pozele de la nunta noastră pentru că eu cred că altceva mă ţine în viaţă“, mai spune Rebecca. “Medicii mi-au spus că de fiecare dată când aveam o astfel de criză, şansele de recuperare se diminuau cu câte 10%. Era ca şi cum trăiam un timp împrumutat. Atunci am realizat că eram egoistă şi am decis să mi se monteze dispozitivul“, a precizat tânăra.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri