Un om de afaceri britanic susține că preferă români harnici nu englezi puturoși

Britanicul Jason Harris s-a chinuit  mai bine de trei luni să găsească o persoană potrivită pentru un loc de muncă în cadrul companiei sale, dar fără succes. După toată alergătura acesta  a anunţat că va veni în România să caute o persoană capabilă. Gestul omului de afaceri este în toatală contradicţie cu mesajele transmise, în special de tabloidele britanice, care anunţau pericolul la care sunt expuşi locuitorii şi firmele din regat de “invazia romănilor”, a relatat Dailymail.

Jason Harris, din Ringwood, oferă un salariu de bază de 16.000 de lire pe an (n.r. – aproximativ 84.000 de lei!) în cadrul companiei sale de comunicare dar, de trei luni, nu a găsit nici un britanic capabil să preia acest job!

    “Am jurat că vin în România să angajez oameni harnici, nu englezi puturoşi”, a afirmat acesta conform libertatea.ro. De altfel, conform statisticilor autorităţilor britanice, un număr uriaş de englezi preferă să stea acasă şi să primească locuinţă socială şi ajutor de câteva sute de lire sterline pe lună, în loc să-şi caute locuri de muncă.

Chiar dacă mesajul britanicului Jason Harris este unul destul de singular, acesta merită promovat deoarece presa din Regatul Unit și chiar și aceea din România au tendința de a prezenta mai ales știrile negative despre românii care trăiesc și muncesc în Marea Britanie. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri