Unde găsești parfumul Euphoria de Calvin Klein la prețuri senzaționale

Orice femeie care vrea să aibă o notă aparte își dorește un parfum bun, care să fie atrăgător dar și discret totodată. Euphoria de Calvin Klein este un parfum Oriental Floral de dama care îndeplinește la perfecție exigențele unei femei stilate. Euphoria a fost lansat in 2005. Euphoria a fost creat de Dominique Ropion, Carlos Benaim si Loc Dong. Cel mai mare magazin online din România vine acest parfum cu o reducere de 57%.  Vezi aici oferta de pe Elefant.ro

Notele de varf sunt rodie, note verzi, piersica, maracuia, zmeura si persimon; notele de mijloc sunt lotus, orhidee si Champaca; Notele de baza sunt violeta, ambra, mosc, lemn de mahon, paciuli si vanilie. Acest parfum este castigatorul premiului FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006. 

Alt parfum extrem de căutat în anul 2018 este apa de parfum Chanel Coco Mademoiselle care este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru femei. De altfel, casa de modă Chanel a creat parfumuri care au trecut testul timpului și au folosite de generații întregi. Mademoiselle este unul dintre aceste parfumuri. Aroma florală și dulce cu tentă citrică este feminină și poate fi purtată indiferent de temperatura de afară.

În ciuda prețului mare, primești o cantitate considerabilă de parfum. Astfel, vei folosi o sticlă de parfum tot timpul anului, chiar mai mult, deoarece parfumul este foarte rezistent.

Vezi aici toate ofertele de reduceri  parfumuri pe Elefant.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri