VIDEO Faptă de curaj a unui român în Italia, prezentată de presa italiană. A dat de pământ cu un tâlhar

Chiar dacă de cele mai multe ori în presa din peninsulă apar mai degrabă știri negative referitoare la români, ieri publicația italiană Roma Today și nu numai a prezentat fapta eroică a unui român care a reușit să alunge un infractor dintr-o farmacie, împreună cu vânzătorul de acolo.

Fapta eroică a românului s-a petrecut pe via Magliana, la Roma. Românul nu doar că l-a înfruntat pe tâlharul care a încercat să jefuiască farmacia dar a reușit să-i smulgă acestuia eșarfa cu care își acoperea fața și le-a permis astfel autorităților să-l identifice și ulterior să-l aresteze pe acesta. Mai mult, din imagini se vede cum românul nostru curajos dă de pământ cu hoțul care dă apoi bur cu fugiții. 

Bărbatul arestat este un italian de 45 de ani care a ispășit deja 6 ani de închisoare pentru jefuirea unor farmacii, între 2007 și 2008, și care mai atacase aceeași farmacie în urmă cu 9 ani.

Polițiștii au remarcat în imagini și încălțămintea cu șireturi de culoare țipătoare purtată de  bărbat pe timpul acestui ultim atac, detaliu determinant pentru anchete, agenții comisariatului observând zilele trecute, pe via Magliana, un bărbat care purta încălțăminte cu șireturi similare și care s-a dovedit a fi exact jefuitorul căutat. 

O poveste simplă de curaj a unui român care a renunțat la siguranța personală pentru a se implica în oprirea unui jaf. CINSTE LUI.

Vezi mai jos filmarea realizată în farmacie și știrea din presa italiană.


Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri