VIDEO:Unul din cele mai frumoase filme despre badantele românce realizat vreodată

Despre îngrijitoarele de bătrâni din Italia care provin din România s-a scris și se vor scrie mii de pagini. Denumite badante de italieni, româncele care practică această meserie în Italia sunt de multe ori în centrul atenției presei din Peninsulă din cauza diverselor incidente care apar și care arată viața grea pe care acestea o duc în Italia.

Unul din cele mai frumoase filme care prezintă viața badantelor a fost realizat de Kanal D și se bucură acu de un real succes pe internet.  Italia nu e “acasa”, la fel cum nicio alta tara europeana nu este. Din nefericire insa romanii sunt obligati sa isi ia zborul in tari straine pentru a oferi celor de acasa un trai mai bun.

Aproape ca nu exista familie care sa nu aibe sau sa nu fi avut macar un membru plecat la munca in strainatate. Din pacate aceasta este singura solutie sa ne ridicam pe o scara sociala mai inalta. Doar muncind in strainatate romanii pot avea un salariu decent si pot trai o viata mai buna. Insa de cele mai multe ori, banii nu merita suferinta lasata acasa in tara, mai ales in cazul famililor ce au copii.

Vezi ai jos excelentul documentar realizat de cei de la Kanal D:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri