Primarul Londrei: În numele tuturor londonezilor, solicit mai multă autonomie pentru capitală — chiar acum

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a cerut astăzi, marți 28 iunie, autonomie sporită pentru capitala britanică în urma referendumului privind apartenența Marii Britanii la Uniunea Europeană, desfășurat pe 23 iunie, transmite Reuters.

‘În numele tuturor londonezilor, solicit mai multă autonomie pentru capitală — chiar acum. Mai multă autonomie pentru a proteja economia Londrei de incertitudinile viitoare. Mai multă autonomie pentru a proteja companiile din întreaga lume care fac comerț aici și mai multă autonomie pentru a ne proteja locurile de muncă, bunăstarea și prosperitatea”, a spus Khan.

Conform lui Sadiq Khan, de acum încolo Londra trebuie să fie capabilă să-și decidă propriul viitor.

”Acum este absolut esențial să ne mișcăm rapid. Nu putem aștepta rezultatele negocierilor cu Uniunea Europeană înainte de a oferi Londrei mai mult control — trebuie să se întâmple acum. Viteza ieșirii noastre din UE pare să fie decisă la Bruxelles, Paris și Berlin mai degrabă decât la Londra. Rămânerea în piața unică europeană trebuie să fie prioritatea unu, doi și trei în negocierile noastre cu UE ”, a spus el.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri