Primarul Londrei le transmite un mesaj de încurajare rezidenților europeni

Sadiq Khan cel care a devenit recent noul primar al capitalei Angliei le-a transmis, după aflarea rezultatelor referendumului, un mesaj de încurajare și recunoștință europenilor care trăiesc și muncesc în Londra. El a făcut un apel la rațiune și a chemat londonezii să se concentreze pe ceea ce îi unește nu pe ceea ce îi desparte.

“Vreau să trimit un mesaj foarte clar pentru fiecare rezident european care locuieşte în Londra: sunteţi bineveniţi aici. Ca oraş, suntem recunoscători pentru contribuţia imensă pentru care o aveţi, şi acest lucru nu se va schimba în urma referendumului.

Aproape un milion de cetăţeni europeni locuiesc în Londra în prezent, şi ei aduc beneficii enorme oraşului nostru: muncesc din greu, plătesc taxe, lucrează în serviciile noastre publice şi contribuie la viaţa noastră civică şi culturală.

Cu toţii avem responsabilitatea să încercăm să vindecăm diviziunile care au apărut pe parcursul acestei campanii şi să ne concentrăm pe ce ne uneşte, nu pe ce ne desparte”, a transmis Sadiq Khan conform Mediafax.

Londra este, alături de Scoţia şi Irlanda de Nord, singura regiune a Marii Britanii care a votat în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană.

Potrivit Departamentului britanic al Muncii şi Pensiilor, în martie 2015, în Marea Britanie munceau 152.363 de cetăţeni români, comparativ cu 47.116 în 2014. În schimb, conform datelor neoficiale, în Marea Britanie se află între 200 și 250.000 de români.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri