Un BMW a zburat peste un zid de beton şi a zdrobit o maşină de pâine. Doi morţi şi un rănit

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în dimineaţa zilei de duminică, 3 septembrie, la intrarea în municipiul Iaşi. Medicii au declarat decesul a două persoane, alta fiind internată în stare gravă la spital a relatat ziarul Adevărul.

Evenimentul rutier a avut loc la intrarea în Iaşi prin cartierul Păcurari, pe raza localităţii Valea Lupului. Potrivit informaţiilor furizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, vinovat de producerea accidentului ar fi un tânăr de 22 de ani, care se deplasa înspre Iaşi cu un autoturism marca BMW.

 Din cauza vitezei excesive, acesta a sărit peste un parapet de beton ce desparte sensurile de mers în acea zonă. Zidul este pus tocmai pentru a asigura protecţia şoferilor de eventuale accidente rutiere. 

După ce bolidul a sărit peste parapet, s-a oprit în zona frontală a unei autoutilitare Mercedes, în care se aflau un bărbat de 60 de ani şi un adolescent de 15. Ar fi vorba de o maşină de pâine a companiei Vel Pitar, ne-au transmis martorii.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale şi de intervenţie, fiind declarat decesul celor doi şoferi. La rândul său, tânărul de 15 ani, care se afla în maşina de pâine, a fost transpotat la Spitalul de Copii „Sf. Maria”. Acesta este conştient şi a fost diagnosticat cu o fractură de femur. El va fi supus mai multor investigaţii. 
“Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul”, a declarat  Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri