3 tineri români au fost la o nuntă și au murit pe drumul de întoarcere

Accident teribil în această dimineaţă, 24 iulie, pe DJ 721A, în afara localităţii Burduca, judeţul Dâmboviţa. O maşina s-a izbit violent de un cap de pod. Potrivit poliţiştilor, citați de ziarul Adevărul,  trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul, după care maşina s-a izbit de un cap de pod. O femeie şi doi bărbaţi au murit pe loc. Erau de fel din comuna Gura Şuţii şi se întorceau de la o nuntă.

Imediat după accident pe rețelele de socializare au apărut mesaje emoționante pentru victimele accidentului cu nuntaşi, care a avut loc, în această dimineaţă în afara localităţii Burduc, din Dâmboviţa. Prietenii lui Adi, unul dintre tinerii morţi în accident, a transmis un mesaj sfâşietor pa pagina sa de Facebook.

„Ooofff Doamneeee. Nu am cuvinte. Ne-ai părăsit. Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uită niciodată fratele nostru! Ne-ai lăsat cu inima îndurerată. Te IUBIM ADI! Mai era puţin şi făceai 16 ani frateee!! Vei rămâne permanent în inimile noastre”, a scris pe paginsa sa de Facebook, unul dintre prietenii lui Adi.

„Viteză mare, mamă, viteză mare. Nenorocire mare. De la nuntă au venit. Am auzit că 140 la oră a avut şoferul. N-au mai avut nicio şansă. E o curbă periculoasă aici. Probabil erau obosiţi. Erau tineri, s-au distrat”, a declarat unul dintre martori.

Cazul se află acum în atenţia Poliţiei care încearcă să afle ce s-a întâmplat exact.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri