FOTO:Accident grav pe Autostrada Soarelui. 39 de răniți și 3 morți

Un accident accident în lanţ s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, la Lehliu, în care au fost implicate 25 de maşini. Cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 39 au fost rănite. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată. ISU a activat planul roşu realateaza digi 24. 

UPDATE 10.50 Din primele informaţii, trei victime au fost duse la Spitalul Pantelimon din Capitală, două la Spitalul Bagdasar şi una la Spitalul Floreasca. Numerele de urgenţă la care pot fi obţinute informaţii despre victime sunt 021.264.85.15 şi 021.264.85.16. În carambol sunt implicate cel puţin 25 de maşini, afirmă autorităţile. La faţa locului se fac cercetări şi măsurători, urmând a fi audiate toate persoanele implicate în aceste accidente. Prin urmare, traficul în zonă este restricţionat.

UPDATE 10.40 O parte dintre victimele accidentului sunt deja în drum spre spitale, cinci pacienţi fiind transportaţi la spitalul din Lehliu. Alte trei victime sunt transportate la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, iar una este dusă la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni din Capitală, transmite ISU Bucureşti – Ilfov. La locul accidentului se află încă victime, fiind stabilizate în ambuanţele de terapie intensivă. Medicul coordonator al intervenţiei SMURD a decis, potrivit news.ro, că nu este necesară amplasarea spitalului mobil care a fost transportat pe autostradă.

UPDATE 10.00 Cel puţin 39 de persoane au fost rănite şi patru şi-au pierdut viaţa în urma accidentului de pe Autostrada Soarelui, a declarat Raed Arafat. Potrivit acestuia, la locul accidentului continuă să sosească ambulanţe.

 UPDATE 9.50 Numărul persoanelor decedate a crescut la patru. „Avem deja patru decedaţi, nu mai sunt persoane încarcerate. S-a activat planul roşu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, citat de news.ro. Două persoane au murit şi cel puţin 20 persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, într-un accident în lanţ care a avut loc la KM 67, pe Autostrada Soarelui, în zona Lehliu Gară. Mai multe ambulanţe intervin la locul accidentului. „Situaţia este încă în dinamică, dar exită doi decedaţi şi aproximativ 20 de persoane rănite.

Există acum şi persoane încarcerate pentru care se intervine. Sunt alertate judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Bucureşti-Ilfov, care au trimis mai multe echipaje, inclusiv echipaje de la Floreasca cu medici şi asistenţi. Intervenţia va fi îngreunată din cauza deplasării în ceaţă a echipajelor”, a declarat pentru News.ro Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI.

Potrivit Centrului Ingotrafic al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanţa, la kilometrul 67.  Alina Răbuga, de la Infotrafic, îi sfătuieşte pe şoferi să ia în considerare rutele alternative.   Planul roşu de intervenţie a fost activat, astfel că toate ambulanţele disponibile au fost direcţionate către locul accidentului.

accidnt autostrada soarelui

accident autostrada soarelui 1 accident autostrada soarelui 2

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri