Austria. Un îngrijitor român a folosit banii bătrânului pentru jocuri online: Pagube de mii de euro

Un tânăr îngrijitor român din Austria a cheltuit mii de euro pentru jocuri online, totul folosind cardul bătrânului. Pagubele se ridică la mii de euro.

Un tânăr român, de 26 de ani, a efectuat mai multe plăți pentru jocurile sale online, folosind cardul de credit al unei persoane, în vârstă de 77 de ani. Faptele s-au petrecut în perioada 13-17 ianuarie 2022, iar pagubele se ridică la câteva mii de euro.

Românul, de 26 de ani, era responsabil de îngrijirea unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din localitatea Liezen, Stiria, încă de la începutul anului. În cadrul activităților de îngrijire, tânărul a avut acces și la cardul de credit al acestuia.

După ce bărbatul de 77 de ani a fost adus la spitalul din Schladming, pe 13 ianuarie 2022, tânărul de 26 de ani a început să joace un joc online prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. Acesta a făcut mai multe plăți cu cardul de credit al bătrânului de 77 de ani, pentru a avansa în joc.
vivacredit.ro
În cele din urmă, îngrijitorul a început să joace mai multe jocuri online, pe care le-a plătit tot cu cardul de credit al bătrânului. Când limita cardului de credit a fost atinsă, la 17 ianuarie 2022, instituția financiară a blocat cardul. După ce inițial a negat plățile, îngrijitorul a mărturisit, într-un final, că a folosit cardul de credit al bătrânului de 77 de ani, scrie meinbezirk.at.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri