Balada lui Dragnea! Melodia care face furori în mediul online

Marilena Mihailescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a compus o piesă în ton cu vremurile pe care le trăim. A intitulat-o „Balada lui Dragnea: Cine te-a făcut om mare, mai Grindeane, mai Grindeane?”. 

De ce a compus tânăra Balada lui Liviu Dragnea?

“Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu pentru cei de la Adevărul. 

Melodia postată pe pagina de Facebook a Marilenei, a devenit virală. În câteva ore a avut parte de peste 60.000 de vizualizări, cât şi mii de like-uri şi distribuiri.

Ministrul Justiției este ferm: Nu retrage ordonanțele cu privire la amnistie și grațiere

Vei mai jos melodia care tinde să devină hitul protestatarilor care vor ieși în stradă împotriva amnistiei și grațierii.

Liviu Dragnea mă numesc începe melodia compusă de tânără care vrea să fie o ironie la ceea ce se întâmplă acum în Partidul Social Democarat și în Guvern. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri