Povestea de dragoste a doi români face furori în presa britanică

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Crauciuc şi Alex Tirb, un cuplu de tineri români stabiliţi în Marea Britanie, i-a impresionat pe britanici după ce cei doi s-au căsătorit şi au absolvit facultatea de Medicină în aceeaşi zi.

Potrivit Daily Mail, cei doi tineri români s-au cunoscut în timp ce urmau cursurile Facultăţii de Medicină a Universităţii din Exeter. Marţi, 24 iulie, Alex şi Nicoleta şi-au unit destinele în faţa unui ofiţer de stare civilă, apoi au participat la ceremonia de absolvire a facultăţii.

Cei doi s-au întâlnit în Anglia, în timp ce studiau imagistica medicală în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii din Exeter, mai scrie Daily Mail.

„În această zi sărbătorim încheierea unui capitol din viaţa noastră şi începerea celorlalte două – carierele noastre, dar şi o nouă viaţă împreună, ca soţ şi soţie“, a declarat Alex Tirb.

„La început a fost destul de solicitant să studiem unul lângă altul la acelaşi curs. A fost, cu siguranţă, un test pentru relaţia noastră deoarece universitatea poate fi un mediu foarte stresant. Cu toate acestea, faptul că am reuşit ne demonstrează că suntem potriviţi unul pentru celălalt“, a povestit Nicoleta pentru cotidianul britanic.

După un an de relaţie, Alex a cerut-o în căsătorie pe Nicoleta, în 2016, în timp ce se aflau în prima vacanţă petrecută împreună, la Edinburgh.

„Este incredibil faptul că mi-am întâlnit soţia aici, în Marea Britanie, mergând la acelaşi curs. Trei ani mai târziu suntem tot împreună, la fel de puternici şi privim cu nerăbdare spre un viitor luminos“, a spus Alex.

Cei doi plănuiesc să lucreze împreună: „Ne mutăm în Barnstaple şi vom lucra amândoi ca tehnicieni de radiologie la Spitalul districtual North Devon. Este foarte interesant pentru că vom începe împreună următorul capitol din vieţile noastre şi din carierele noastre“, a mai spus Nicoleta.

Nunta religioasă va fi organizată în România, pe 1 septembrie, alături de familie şi prieteni, mai scrie ziarul britanic.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri